🔪Kanlı Odunlar 🔫

98 22 5
                                    


Çok soğuk bir gündü ,bodruma gidip odun alması gerekiyordu .Hızlı adımlarla merdivenlerden indi ,bodrumun kapısını açtı ,tam o sırada elektrikler kesildi .Gözü hiç bir şey görmüyordu.Elleriyle odunları bulmaya çalıştı ,yoksa soğuktan ölecekti.

Odunları buldu. Hemen uç dört tane odun alıp ,bodrumdan aceleyle ,merdivenlerden yukarı çıktı.
O sırada elektrikler geldi , etraf aydınlandı , odunlarda bir tuhaflık vardı ,odunların her yeri kanla doluydu.

Odunları yere atıp ,bodrum katına gitti.
Ne olduğunu merak ediyordu belki de bir hayvan ölmüş kanları odunlara bulaşmıştır diye düşündü.

Bodrum katına indi ,etrafa bakmaya başladı hiç bir şey yoktu ,hafiften bir uğultu sesleri vardı.Odunlara tekrardan dikkatlice baktı ,odunların yanında bir fotoğraf vardı .O fotoğrafta odunları taşıyan bir kız ve annesi vardı.O bu eve daha taşınalı 2 gün olmuştu ,bu fotoğrafın eski ev sahiplerine ait olabileceğini düşündü.
Fotoğrafı alıp yukarı çıktı.

Fotoğrafı salona bırakıp uyumaya gitti.
Sabah biraz geç uyandı.Salona geldi , fotoğrafı tekrar eline aldı ama bu sefer fotoğrafta bir kişi daha vardı ,anne ve kız odun taşırken onlara bir ağacın arkasından bakan siyah ,garip bir varlık.Anne ve kıza kızgın bir yüzle bakıyordu.

Fotoğrafı elinden düşürdü ,bu ev nasıl bir evdi ,yoksa lanetli miydi .Korktu hemen eşyalarını toplayıp evden kaçacaktı ,o sırada fotoğraftaki o siyah şey ağacın arkasından anne ve kizin tam arkasında durmuş onlara bakıyordu.
Tekrar baktı ,bu sefer o siyah fotoğraftan kayboldu .
Nereye gitti derken ,omzuna bir el dokundu.

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now