󾠰󾠰󾠰Uğursuz Rakam󾠰󾠰󾠰

66 13 1
                                    

Çok üşüyordu ev sıcak olmasına rağmen soğuktan donup ölcekti .Annesi kızının niye böyle olduğunu anlamıyordu kaç tane doktora götürdü ama hic biri cozum yolu bulamadi , tek bir çözüm yolu vardı .

Kızının arkadaşı Zübeyir , farklı şeylerle uğraşırdı ,ruhlarla , büyülerle ,sihirlerle, fal , el falı ,tarot falı gibi şeylere bakardı iyi de bir medyumdu en iyisi kızını bu arkadaşına göstermekti ,zaten Zübeyir kaç defa bana söylemişti ,Sümre teyze istersen ben bir bakayım belki ,psikolojik bir hastalık değilde başka şeyler vardır zaten Yaprak çok hassastır ,ona musallat olan bir varlık varsa onu ,kendinden uzaklastiririm ,demişti ama ben karşı cikmistim ,sonuçta doktorlardan iyi midi bu Zübeyir hem de Müslüman bile değil ,Yahudiydi ,güven mi olurdu ???

Ama kızımdı sonuçta , güvenmesem de ,denemek zorundaydım .Kızım Yaprağı odasında yine usurken buldum ve hemen alıp ,Zubeyirle birlikte onun evine gittik.

Zübeyir ,yaprağı bir sandalyeye oturtu ,sonra ona bir soru sordu ???

Beni görebiliyor musun yaprak dedi ??

Yaprak gülümseyerek tabi görüyorum ,dedi.
Zubeyirin gözleri fal tasi gibi açıldı ve dedi ki ,
Sümre teyze kızına bir tane ruh dadanmış,normalde normal bir insan asla beni göremez bu soruyu sorduğumda çünkü ben soruyu sorduğumda yanıma uç tane şeytan gelir ve benim yanımda durur normal insan beni göremez ,onlar beni gorunmez yapar ama normal olmayan ve seytanlardan korkmayan bir varlık ise beni gorür senin kızında bir gariplik var ,ben sana demiştim ,Yaprağa dadanan şey her ne ise çok güçlü bir ruh ???

Peki ,sizin her hangi bir dusmaniniz var mı ??

Sumre :Şey galiba evet ,eskiden kızımı çok seven bir erkek vardı ama ben kızımı onunla bulusturmuyordum ,çünkü kızım onunla ne zaman görüşse ,eve yorgun ,halsiz geliyordu ,o kizima bir şey yapıyordu ama bu fiziki bir şey değil de daha çok ruhsal şeylerdi ,kızım onunla bukustuktan sonra boyle üşüyordu.

Üzeyir : Bana o erkeği tarif eder misiniz ?

Sümre : Tabi , orta boylu ,esmer ,siyah saçlı ,kollarında 333 yazan bir rakam vardı galiba.

Zübeyir : anladım bu çocuk normal bir insan değil , 333 toplamı 9 'tur .9 ise uğursuz bir rakamdır yani 9 tane kötü ruhun ,lideriyim demek ,mesela bundan 10 yıl öncesinde ölen ,Ali adında bir çocukta sadece 3 rakamı vardı ,yani 3 kotu ruhun lideri ,bu insanlar yer yüzünde çok az bulunan insanlar onlar kotu ruhların elçisi sayılır .Ama şöyle bir şey var ki senin kizina dadanan o çocuk baya gucluymuş .

Peki neden ,kızım uşuyor ???

Zübeyir :Çünkü, o şeyin istediği aslında senin kizin degil ,sadece kötü ruhlara bir kurban sunmak istiyor ,eğer onların lideriyse onlara bu gücünü bir insani onlara kurban ederse kendi gücünü ve asaletini gösteriyor !?

Yani ,şimdi kızım ölecek mi ???

Zübeyir : Kızının üşüme nedeni ise ,o şeylere çoktan kurban olarak sunulmuş,onlar da bir işkence yöntemi !!?

Yapacak bir şey yok ,bu işkence kızın yeni bir ,kötü ruhla tanışıncaya kadar devam eder ya da yeni bir liderle.

Sumre:Peki o lideri nerden bulacagim ?

Zübeyir : Ben... ,

Kolunu açtı ve gösterdi 33 rakamı vardı ,ben de o liderlerden biriyim ,tek yok kızını tekrardan benim iyi ruhlara sunmak .

Yani ,kızım tekrardan mi kurban edilecek .

Zübeyir :Maalesef evet...

Peki nasıl olacak

Zübeyir : Şimdi ben onları cagircam ve şöyle bir anlaşma yapcagiz ,eğer kizin benimle evlenirse, o zaman kanlar birleşir ve senin kızına asla kimse zarar veremez ,kizin da artik yeni bir lider olur ,yani benim kanım sayesinde .
Kızimla ,zübeyir evlendi ve kızım üsumekten kurtuldu ,sorun şuydu ,kızım ilk kimi kurban edecekti ????

Zübeyir : İlk kurbanı sen olacaksın karımın tabi ! Dedi.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Yorum yapmayı unutmayın
Bir de sizce kızı annesini kurban yapar mi ????

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now