🚼Kanlı Bebek🚼

111 28 12
                                    


Kardeşim Tomy'in odasına girdim.Tomy yerde yüz üstü yatıyordu. Uyuyor zannettim ve dokunmadım. Salona indim aradan 2 saat geçti hala uyanmamisti gidip Tomyin odasına gittim hala yüz üstü yerde yatıyordu.

Normalde bu kadar fazla uyumazdı ,yanına gidip uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı ,bedenini bana çevirdim ,kardeşim Tomyin yüzünde bir çok çizik vardı. Tırnak izi gibiydi ,gözlerinden kanlar akmıştı ,yüzü tanınmayacak şekildeydi.

Hemen polisi aradım ,polis geldi ,bunun cinayet olabileceğini söylediler.Evde olan kişileri tek tek sorguya aldılar ,o gün annem ve babam evde yoktu ,yalnızca ben vardım ,polis benim üzerimde yoğunlaştı olan biten her şeyi anlattım ben aplasıydım nasıl böyle bir şey yapabilirdim,ben onun ablasiydim , polislere ifademi verdikten sonra eve geldim .

Kardeşimin odasına gittim ,oda her zamanki gibi daginikti, odayı toplamaya başladım .Kardeşim bütün oyuncaklarının kafasını koparmıştı , bir tanesi hariçti.

Bu benim de çocukken oynadığım ,bir bebekti.Biraz şaşırdım sanırım en sevdiği oyuncağı buydu.O yüzden zarar vermedi .Neyse odayı toplayıp daha sonra kapıyı kilitleyip ,gittim.

Kardeşimle ilgili bir çok şeyi düşünüyordum ,acaba kendisine zarar veren neydi ,küçük bir çocuğa kim zarar vermek isterki ,o bir başkasına zarar vermezdi.

Arkadaşı Alice ile ölmeden önce odalarında oyun oynuyorlardı ,odaya girdiğimde Alice kardeşimi dövüyordu ,ben de ona bunun çok yanlış bir şey olduğunu söylemiştim ,o kız çocuğu öldürecek değil ya ...
Zaten Alice psikilojik destek alan bir kızdı ,garip tavırları vardı ama o bir çocuktu her halde öyle bir şey yapmazdı.

O gün bahçede Alice gezerken gördüm , bizim evle onların evi bitişikti, bahçelerimiz de ortaktı.

Bunları düşünürken uykum geldi.Odama gittim , yatağımın üstünde Tomyin başını koparmadığı bebeği vardı ama ben onu odaya getirmemistim ,sonra da odayı kilitlemiştim ,belki de yorgunluktan hatırlamıyorum ,bebeği ben getirmişimdir ,.Bebeği kitaplarimin yanina koyup uyudum.Sabah kalktigimda bebeği yanımda buldum ama ben onu kitapların yanına koymuştum.

Bu bebek beni sinir etti aldım ,elime çöpe atacaktım ki Alice bahçede oyun oynuyordu yine,bebeği çöpe attım.Sonra içeri girdim .Alice bebeği çöpten alıp güle güle eve gitti ben de mutfağın pencerinden onu izliyordum .Ama bir şey demedim , benden uzak dursun da bebek ,kimde olursa olsun

Sabah oldu annem babam ve ben kahvaltı yapıyordu Alicelerin evlerinden bağırma sesleri geldi ,koşarak yanlarına gittik ki Alice odasında tıpkı Tomy gibi ölü bulunmuştu .Bu çocuklara zarar veren neydi.Alicenin odasına baktım o bebek Alicenin yanında duruyordu bebeği elime aldım eve getirdim .Sonra o bebeği bir odaya koyup ,içeriye de kamera koydum bakalım bu bebekde neler var.

Saat gece 12 oldu ama hala bebek bir şey yapmamıştı bu düşündüğüm şey delilikti zaten bez bir bebekle ilgili neler düşünüyordum böyle

Hayır ,bir dakika bebek olduğu yerden başka bir yerde şu an hareket etmiş yani ,iyice izlemeye başladım bu olamazdı bebek ,yürüyordu.

Bu bebek canlıydı , insan gibiydi tıpkı.Önce yatağımın üstüne çıktı ,sonra Aman tanrım kamerayı fark etti .Eliyle kırmaya çalıştı ,kamera bozuldu hiçbirşey göremiyorum şimdi ,ne olacak .

Kapı kilitliydi ,hemen evden kaçıp ,polise gittim her şeyi anlattım.
Polisler eve geldiler onlara görüntüleri gösterdim ama bir şey yoktu sonra odaya gittim o bebek yatagimin üstünde duruyordu.

Polisler odama baktılar ve odamda kanlı bıçak buldular ve suç benim üzerime kalmıştı.

10 yıl boyunca hapiste kaldım ,dışarı çıkınca ,başka bir eve taşındım .

İkinci el eşyalar alıp evimi ,düzenledim.Sonra paketleri tek tek açıp eşyaları yerleştirdim ,son bir paket kalmıştı onu da açmak için ,kartonu bıçakla yirttim ama bu olamazdi ,karton kutudan çıkan ,o bebek.....

Yorum yapın bir de bööööö

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin