👼Perili Ev👼

70 17 9
                                    

Arkadaşım Semranın evine gidecektim bu gece onlarda kalacaktım .Babam beni evlerine bıraktı ,kapıyı açan arkadaşım Semraydı . İçeriye girdim. Semranin kardeşi Emre etrafta koşarak onlar bu gece gelecekler ,sizi öldürecekler ,onlar bana söylediler bu gece öleceksiniz lallalalal diye şarki söylüyordu.Dogrusu küçük kardeşinden korktum Semra niye boyle seyler söylüyor deli mi ????

Semra : Emre bu eve geldigimizden beri bir hikaye anlatıyor bize ,bu evde eskiden yasayan bir aile varmış ,ama onlar insan değilmiş , bir tane kötü insan bu eve taşınmış ve kotu ruhları fark etmiş , kötü ruhlara işkence yapmaya başlamış ,her yere kara büyüler yapmış , kötü ruhlar evde dolasamaz olmuşlar ,kadından nefret etmişler onu lanetlemisler ama kadın çok gucluymüş ,kötü ruhların en küçük üyesini öldürmüş ve evin her yerine onun kanlarından sürmüş ,kötü ruhlar kan kokusunu alınca bunun tanıdık birisi olduğunu anlamislar ve kadın uyurken , rüyasına girmişler ,onu ancak uyurken öldurebilecegini anlamislar .
Kadını uykusundayken bogup öldürmeye çalışmışlar ama kadın uyanmış ve boğmaya çalışan ruhları söylediği sihirli kelimelerle bu eve haps etmiş ve o kötü ruhlar asla bu evden başka hic bir yere gidememisler , o kadın kotu ruhlara her gece işkence etmiş ,kimilerini de kendisine eş ,köle .Kadın yaşlanıp ölmüş ,ölünce de kotu ruhlar serbest kalmışlar ve her 12 Haziran cuma günü bu eve gelen 1 kişiyi ölduruyorlarmis ,tabi bunlar kardeşimin uydurması boyle bir şey yok ,eğer olsaydı bugün 18 haziran Cuma icimizden biri ölürdü dedi.

Küçük kardeşi Emre : Abla neden yalan söylüyorsun onlar daha önce seni öldürmemişler miydi dedi .

Yorum yapın bir de neyi begenmediniz yazinnn hihihi

 (Korku hikayeleri) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant