Cocuk Şeytan

93 22 7
                                    

Kimsenin bilmediği şeyleri bilsek ne olurdu Tanrı mı olurduk ,yoksa Şeytan şeytan mı O Şeytan olmayı seçti.

Onun hikayesi daha 13 yaşındayken annesini öldürmekle başladı.Neden öldürdün diye soranlara yanımdaki istedi  cevabını verdi ama tuhaf ki yanında kimse yoktu.

Ruhsal bozukluklarından dolayı ceza almadı .Tekrar özgürdü hala annesini öldürdüğü evde yaşıyordu.Komşuların dediklerine göre o evde tek başına değildi birisiyle sürekli konuşup ,gülerdi ,sohbet ederdi.

Komşunun kızı Casy bir gün evde olanları merak edip ,Harly izlemeye başladı.
Pencereye yaklaşıp küçük çocuğu izliyordu.Harly yanındaki şeyle konuşuyordu .
Komşunun kızı Casy o gün evde ölü bulunmuştu ,güvenlik kameralarında yine Casy vardı.Harlyi pencereden izlerken görmüş ve onu eve kadar takip etmişti .Casy'i odasında boğarak öldürmüştü bir küçük çocuğa gore çok güçlü ve tehlikeliydi.

Aradan 10 yıl geçti Harly büyüdü.Hala aynı evde yaşıyordu.
O gün evine bir tane genç kız geldi ,evsiz olduğunu söyledHarly kızı eve aldı.Kıza annesinin odasını verdi.

Genç kız Harly'e aşık oldu. Harly bunu fark etmişti ama hiç yüz vermedi.
Kız bir gün Casy'in odasına girdi ama o da neydi??

Harly'in odasında simsiyah bir şey vardı.Casy yatarken baş ucuna oturup ona bakıyordu.O varlık kızı görünce hemen yatağın altına kaçtı ,o sırada  Harly  uyandı bana ağlayarak baktı sonra yatağın altından o siyah şeyi çıkartıp hadi anne bana biraz daha masal anlat dedi.

O siyah şey beni parmağıyla gosterip o var dedi.Harly  yataktan kalkıp genckizi kolundan tutup dışarı attı.

Genc kız koşarak evden kaçtı bu onun için bir kabus gibi bir şeydi.

Aradan tam 2 yıl geçti , genç kız hala Harly'e aşıktı dayanamayıp eve gitti ,kapıyı çaldı kimse açmadı ,sonra tam gidecekken kapı açıldı , genç kız hemen içeri girdi ama evde kimse yoktu ,sonra  Harlyin odasına gitti ,ama gördüklerine inanmadı o siyah şey harlyin çürümüş cesedinin yaninda durup ona yine masal anlatıyordu. Kapıyı kapatıp gittim ,giderken o şey pencereden bana bakıp beni geri çağırıyordu ama ben kaçtım ,onun çocuğu olamazdım.

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin