💀Gizli Numara👂

73 11 11
                                    

Çok doyumsuzdu ,parası arabası her şeyi vardı ama o hala mutsuzdu , onu mutlu edecek şey belki de farklı bir şeydi belki bir insan öldürmek ya da bir ruhla konuşmak ,belki de yeni bir kadın bilemiyordu onu mutlu edecek şeyi !!!

Bir gün telefonla birisi arayıp Merhaba ben Silya bugün size bir sır vereceğim ama sakın kimseye söylemeyin bir aderes verdi ve o adreste: kimsenin bilmediği ama kimsenin de bilmek istemeyeceği kötü bir şey var ,diyip telefonu kapattı.

Bunun bir şaka olduğunu düşündü her halde birisi kendisiyle dalga geçiyordu .Kadının söylediği adresi yazmıştı bir kâğıt parçasına ,biraz şüphelendi ,adrese baktı ve şehirden biraz uzak bir yerdi tarif edilen adres !

Acaba gitsemiydi ( Siz olsanız )???

Düşündü ,belki de bu şey onu mutlu edecek tek şeydi ,belki de o ev ona huzur verecekti hem nerden bilsin ki o evin onun kaderi olacağının.

Hemen arabasına atlayıp ,o eve gitti .Gerçekten de o adreste bir tane ahşap iki katli etrafı kurumuş ağaç ,ve otlarla çevrilmiş bir tane korkuluğu olan eski püskü bir evdi .

Biraz korktu ama bu korku hissini bile çok sevmişti ...

Eve doğru yürüdü ve kapının önüne geldi ,kapıyı bir iki kez tiklatti ama kimse acmadi ev muhtemelen terk edilmişti .Bahçeye baktı ,yerde bir tane balta vardı ve pencerenin bir tanesini bu baltayla kırıp eve girdi.

Ev sahiden de terk edilmişti , dösemelere bakılırsa ev 60 ' yıllara aitti.Evin etrafına bakinmaya başladı ,çok merak ediyordu bu evde ne vardı???

 (Korku hikayeleri) Onde histórias criam vida. Descubra agora