🙉Sırlar Söylenirse🙊

92 29 8
                                    

Angel :İlk ben başlamak istiyorum .Ben lise mezuniyette en yakın arkadaşım yani şey Amandanın sevgilisiyle öpüstüm ,ama Amanda sen bunu hiç bilmedin .Hadi sıra den de Amanda bir sırrını paylaş ,kızmak ,oyunu bırakmak yok.


Amanda :Angel bunu nasıl yaptın demiycem ,ben de senin babanla en son iki hafta önce birlikte olmuştuk ,olgun erkekleri sevdiğimi biliyorsun zaten ,sevgili Angel bu sır daha komik değil mi kızlar ,hadi sıra Jessica ?

Jessica: Şey ben de internetten birisiyle tanışmıştım ,çok havaliydi ondan çok fena hoslanmistim.Buluşmak istedim ,bana bir otelin adresini verdi ,odaya girdim odada oturan o çocuktu ,baya yakışıklıydı ,içki filan içtik saat baya geç oldu ,çocukla birlikte olacaktık ki çocuk elinde bir kutu çıkardı bu kutu da birlikte olduğu kızların saçları varmış.Her renk vardı saç tellerinde .Neden böyle bir şey yaptığını sordum , bir şey söylemedi.Sonra saçından bir iki tel aldı.Sonra birlikte olduk ,sabah olunca yatakta yoktu ,gitmişti .Yatağın üzerinde bana bir not bırakmıştı ama üstünde lütfen 18 Nisanda oku ,yazıyordu ben de acmadim notu ,.

Angeles:Bugün günlerden 18 nisan ,hadi açalım dedi.

Jessica :Mektup cantamdaydı dedi.Çantasından aldı ve mektubu okumaya başladı, mektupta Marianın resmi vardı.Maria bu ne demek oluyor ,sen bu çocuğu nerden taniyorsun dedi.

Maria :O çocuk benden de saç telimi aldı ,ama sac telimi aldığı günden beri her gece yanıma siyah bir gölge gelir ,sabaha kadar gözünü bana dikip durur.Ben de bir Medyuma gittim.Medyum bana o adamın bana saç büyüsü yaptigını söyledi ,yani o adam diğer varlıklara yardım eden bir yardımciymiş ,kadınlarla birlikte olup ,kan bağı yapıyormuş sonra ise aldığı saç tellerini kullanarak bir çok ruhani varlığa ,o kadınlara sahip olması için yardımcı oluyormuş.Yani sac telini aldığı kadınlar ,o ruhların esiri olacaklar .Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ,saçlarınızı tamamen kestirip ,sonra o saçlarını yakıp ,akrep yuvalarına dökmek dedi.

Jessica :Peki sen yaptın mı dedim .Maria kafasındaki peruğu çıkardı ve saclari yoktu.

Hemen karar verip ,saclarimi kestik, sonra yaktık ,sonra ise arabaya binip ormana gittik.Ormanda akrep yuvası arıyorduk ve bir tane bulduk ,hemen sacimin küllerini bu yuvaya döktük.

4 kız başardık diyerek arabaya bindik ,ama araba çalışmıyordu.Arabadan aşağı indik .Arabanın tekerleği patlamıştı.Otostop çekmek zorundaydık ,yola çıktık ve ilk gelen arabaya bindik.

Arabaya alan kisinin yüzünü görmedik ,büyük bir şapka takmısti.

1 ,2 kilometre gittik ,arabayı süren adam ,şapkasını çıkardı ve arkasını dönüp naber kızlar dedi.

Bu adam ,oteldeki o çocuktu.

Buradaki en suçlu kız kim sizce???

Yorum yapinn😍

Sırlarınız var 😱

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin