Ynklig liten jävel

781 14 9
                                    


(Martinus POV)
Jag var på skolan igen och det första man möttes av var typ hela skolan som stod i en ring och skrek "SLÅ NER HORAN" "VARFÖR LIGGER DU BARA DÄR? SLÅ SKOLANS BITCH" osv. Jag trängde mig förbi alla och såg att Melanie bara låg nere på marken och tog emot slag från Emelie. Men hon såg inte ens ut att få ont. Jag gick snabbt in i mitten och puttade bort Emelie från Melanies undernärda kropp. Hon kollade nu argt på mig men jag kunde inte bry mig mindre. Jag drog upp henne och drog med henne hem till mig.
Jag satte ner henne på min säng och genast försökte hon ställe sig upp men det resulterade bara i att jag puttade ner henne igen.
-Och varför är jag här igen??
-För att jag ska tvätta bort dina sår i ansiktet
-Det behöver du inte
-Jo
-Nej jag är van efterso-
Hon avbröt sig själv mitt i meningen

(Melanies POV)
Fan. Jag skulle ha tänkt mig för.
-Eftersom?
-Inget
-Jo
-Nej
-Jo
-Hejdå
Jag ställde mig upp och försökte gå hem men det gick inte så bra.
-MELANIE SITT SA JAG
Av ren chock satte jag mig ner igen. Han gick snabbt in på toan och snabbt ut igen. Och när han kom tillbaka så hade han en bomullstuss och bakteriedödande i handen.
Han satte sig på huk framför mig och började dutta detta på såren jag hade. Det sved till lite så av ren reflex flyttade jag huvudet till höger men flyttade snabbt tillbaka det.
-Går det bra?
Frågade han ödmjukt och snällt
-mm
Han fortsatte att dutta på såren.
-Melanie, snälla berätta det du tänkte innan du avbröt dig själv
-Nej
-Blir du slagen av Oskar? Är det de??
Både ja och nej...
-Nej
-Hemma?
Jag stelnade till och tänkte bara på det som väntade på mig efter det här.
-Melanie?
-Jag måste gå
-Men vänta
Jag ställde mig upp,gick ner, tog på mig skorna och gick ut.

Jag gick långsamt upp för trapporna som skulle leda mig till min dörr. Försiktigt öppnade jag dörren och gick tyst in. Mina skor brydde jag mig inte ens om att ta av. Jag gick in på mitt rena rum och la mig ner i sängen. Min mobil tog jag upp och såg massor av notiser men det var två lockade mitt öga. "Martinus_Gunnarsen har skickat en förfrågan om att få följa dig" och "Martinusg la till dig"
En suck lämnade mig men ändå godkände jag förfrågan och adda tillbaka han på snap. Jag hörde hur dörren öppnades och nu ville jag bara gömma mig i skogen någonstans.
-Melanieeee vart är du??
Full som vanligt klampade han in i mitt rum och kollade ondskefullt på mig.
-Pappa snälla inte idag
-Vad sa du? Bitch du säger inget sånt till mig jävla hora
-Förlåt
-Ynklig liten jävel
Han började ta av sig och när han gjort det så spände han fast mig i sängen innan han började göra det han var bäst på. Våldta mig.

Bad habits ✔Where stories live. Discover now