Bort sa jag!

569 15 2
                                    


(Melanies POV)
Jag släppte försiktigt ifrån och glodde ner i soffan av chock. Gillar han mig? Gillar jag han?
-Säg något Melanie
-Vad ska jag säga?
-Bara något...
Jag ville säga något men det var som om jag helt plötsligt blev stum.
-Melanie...Jag tror jag gillar dig, mer än en vän.  Jag vet att detta kom helt plötsligt och jag vet att du har mycket att tänka på men....Hur känner du?
-Jag..Jag..Bort från mig!
Jag lyfte huvudet och glodde in i hans ögon
-Melanie snälla!
-Bort sa jag! Gå!
-snälla Melanie vi kan få det här att funka, snälla ta inte bort mig nu från ditt liv
-GÅ SA JAG FÖR SISTA GÅNGEN GUNNARSEN
-okej...
Han ställde sig försiktigt upp och gick ut ur lägenheten. Jag sjönk ihop och tårarna började flöda. Jag gillar han, men han får inte bli mer indragen i mitt liv för då kommer inte han må bra, inte alls.
Jag gick in på toa och tog fram ett av mina många rakblad. Jag satte den på handleden och drog ett sträck, sen ett till, ett till osv.
Det kändes bättre även om jag visste att det bara var temporärt. Jag lutade huvudet mot väggen och tog rakbladet med hård kraft. Detta såret skulle vara det sista.. jag tog det och tryckte hårt mot huden. Jacket blev stort och jag tror även att den blodådra blev skaren..

______
Kort ik:( men asså vet ni vad som hände idag🤦🏻‍♀️ jag var på ett badställe och badade med min vän. Och jag var under vattnet och när jag kom upp ur vattnet så kom en kille upp samtidigt och vi kollade på varandra innan vi koppla att vi kände varandra sen längesedan. Så vi ba "heeeeeej" sen så gick båda direkt ifrån varandra (HAHAHAH) men iaf denna killen och jag hade Känslor för varandra när vi var lite mindre så det var lite stelt eftersom vi inte pratat med varandra. Iaf så min vän ba "vem var det" jag ba min gamla vän och sedan sa jag hans namn då och hon skrek då hans namn och gick under vattnet. Och han kollade hela tiden på mig tills vi gick hem asså åhhh. Det var så pinsamt HAHAHAHAHA. Detta kanske var oklart men aa för att sammanfatta så var vi två bästa vänner som fick känslor för varandra, jag flyttade till en annan stad och sen dess har vi aldrig pratat, jag mötte han idag och min vän skämde ut mig :)

P.s min vän slog mig i näsan också så att jag började blöda #roligtliv

Bad habits ✔Where stories live. Discover now