fucked up situationen.

384 15 10
                                    


(Marcus POV)
Jag storma in i huset som en glad åtta åring och glatt sprang jag in i Martinus rum.
-OMG HAN FRÅGADE IFALL VI KUNDE BLI IHOP OCH JAG SVARA JA SÅ JAG OCH ADAM ÄR IHOP
Efter jag inte fått något svar så kollade jag noga i rummet och märkte att det var helt nedsläckt. Jag tände lampan och såg en förkrossad Martinus liggandes i sängen, drunknad i sina egna tårar. All min lycka Sköljde ur min kropp som en våg. Jag tog av min jacka och väska innan jag gick fram till Martinus. Jag gick ner på huk för att vara på samma nivå.
-Vad har hänt?
Han gav mig inger svar, jag har aldrig sett han såhär knäckt sedan Melanie och han gjorde slut.
-Är det något Melanie?
Han nicka svagt med huvudet fortfarande stirrandes på väggen.
-Har ni gjort slut?
Han nicka ennu gång
-Är det något mer?
Han nicka ennu en gång
-Är det något med sjukhuset?
-H...h....
Han kunde inte avsluta meningen innan tårarna kom som ett vattenfall.
-Du behöver inte berä-
-Självmord, hon lyckades denna gången.... tredje gången gillt...
-Skojar du?
-Dem ringde mig och sa det.. har du kollat din mobil idag?
-Nej?
-Dem har ringt dig, bäst att du ringer tillbaka så du får reda på vad som hänt
Långsamt ställde jag mig upp och stumt gick jag till mitt rum och tog fram mobilen som varit på laddning hela dagen.
Jag kollade genom alla notiser och såg att jag hade fått en notis från Melanie för ca 10 minuter sedan. Chockat med tårar i ögonen läste jag upp det tyst för mig själv.

Mjellan❤️

Mjellan❤️
Ehm jag vet inte hur jag ska börja detta meddelande men vad som så får du inte berätta till Martinus! Eller någon annan, det är viktigt ok?!
Jag bad dem på centret ringa alla "nära och kära" och säga att jag var död. Dem gick inte med på det först men när jag väl övertygat dem att det kommer hjälpa mig att må bättre så gick dem med på det. Pappa som tur va ville inte ha begravning och bad dem bara slänga min kropp och ni kan ju ändå inte ändra på det så dem "slängde" min kropp. Iallafall så Martinus,pappa, din mamma & Pappa samt skolan tror att jag är död just nu.
Och varför jag bad dem egentligen göra det är pågrund av att 1. Jag klarar inte av att vara borta från er och veta att Martinus måste hålla sig till "pojkvän principen", det är bättre att låta han vara med vem han vill utan att bli rädd att jag ska bli arg eller något. 2. Jag vill inte att han ska hälsa på här för att här är bara galna människor och jag vill inte vara galen i hans ögon 3. Mamma är tydligen inte död...Hon ringde mig och berättade att den mannen som "sköt" henne var en kille hon gillade mer än pappa och hon visste inte hur hon skulle göra slut så hon gjorde hela denna fucked up situationen.
Det blev för mycket för mig att ta in och jag skulle aldrig kunna dölja det till Martinus så jag gjorde slut och "hängde mig".
Men jag skulle aldrig klara av att vara helt själv tills dem väljer att släppa ut mig så aa du vet ju att jag lever nu..
Kan du komma imorgon klockan 3? Så kanske vi kan prata?
Och förlåt för allt väsen jag säkert gjort där hemma hos er....

Jag
Fuck you... men jag förstår dig också. Jag kommer till dig imorgon kl 3 .

Bad habits ✔Where stories live. Discover now