|Nephilim|

1K 62 33
                                    

Beste lezers,

Allereerst bedankt dat je dit boek een kans geeft. LOVE YOU. ❤

Ten tweede: dit boek is een spin-off van "He's the Angel, I'm the Demon", en het gaat over de kinderen van Amara en Rafaël. MAAR! Maak je geen zorgen als je het boek niet hebt gelezen, je kan dit verhaal gewoon lezen als je het andere boek niet hebt gelezen. Het staat compleet los daarvan.

Ten derde: Als je "He's the Angel, I'm the Demon" hebt gelezen weet je misschien dat er een adios-wedstrijd was. (Daarbij moest je als eerst reageren op de "adios" met "amigos"). De winnaar daarvan wordt nog bekend gemaakt.

Dit keer heb ik een andere wedstrijd: ik ga in elk hoofdstuk een smiley/emoticon/whatever stoppen. (Bijvoorbeeld :/ of ;) of -_-) Spot je dat en claim je het met de woorden "Hasta la vista, baby", dan krijg je een punt. Ik hou zelf de puntentelling bij en aan het eind van dit boek wordt de winnaar bekend gemaakt (die natuurlijk de meeste punten heeft).

Waarom "hasta la vista, baby" in plaats van "adios amigos"? Nou, iets nieuws is nooit verkeerd ;D

Ten vierde: geniet van dit boek. Laat alsjeblieft geen nare reacties achter. Als je het boek niet leuk vindt, stop er dan mee! Stop gewoon met lezen, want ik schrijf voor mijn lezers en niet om heel de tijd commentaar te krijgen op elk hoofdstuk wat ik publiceer.

Oh ja, nog iets: dit boek kan een beetje... erg zijn met de woorden. Er zal gescholden worden enzovoorts (natuurlijk niet heel veel). Het is gewoon een waarschuwing als je niet tegen schelden kan.

Bedankt voor je begrip.
Tot het 1e hoofdstuk/proloog!

xXx Jaani




|| Nephilim || Where stories live. Discover now