Kapcsolatfelvétel 2.0

1.8K 58 15
                                    

Sziasztok!

Ezzel vége is a Harry Potter: Vörös és Zöld második évadának! Alig hiszem el, hogy végre eljutottam idág, viszont most jön csak a neheze, az utolsó, amiért az első kettőt megírtam, hogy mindenkinek világos legyen a karakterek közötti viszonyok alakulása. Igen, itt főként Dracora és Lucyra célzok, akiknek a kapcsolata előtérbe fog kerülni és egy kicsit Dracoból is többet fogtok kapni. De azt hiszem, ennyi bőven elég volt kedvcsinálónak.

Jött egy olyan felvetés xoxoEgyLany-tól, hogy kéne Lucynak és Draconak egy shipnév. Ez már nekem is eszembe jutott, de nem tudtam kitalálni jót, így úgy döntöttem, rátok bízom a döntést. Emellé a bekezdés mellé jöhetnek az ötletek és amelyik a legnépszerűbb lesz, az lesz a shipnevük. A határidő a következő évad első részének megjelenése.

És most a tervekről egy kicsit. Mivel az utolsó nyolc részét a második évadnak konkrétan négy nap alatt töltöttem fel, így úgy döntöttem, most nagyobb figyelmet fordítok az Útvesztős fanfictionömnek, amit elhanyagoltam az utóbbi időben (nagyon sajnálom tisztársak, bocsássatok meg, plíííz). Így nektek is lesz időtök shipneveken gondolkodni és én is jutok egy kis levegővételhez, már ami a HP világot illeti. Hogy mikor jön a harmadik évad, ne kérdezzétek, mert ötletem sincs. De mindenképp jönni fog, ne aggódjatok!

Végül, de nem utolsó sorban: nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg megtekintést, csillagot és kommentet, főleg itt az utolsó részek alatt! Ez mindig is sokat jelentett nekem és a jövőben igyekszem válaszolni a kérdéseitekre, persze csak addig, amíg nem árulok el túl sokat, hiszen akkor kiveszne az újdonság, a meglepetés ereje a sorozatból. Remélem, az utolsó nagy útra is velem tartotok és ugyanilyen buzgalommal fogjátok követni a harmadik évadot, mint az első kettőt!

Még egyszer köszönöm, srácok, imádlak titeket! Jöhetnek a shipnév ötletek, a vélemények és az észrevételek, hadd szóljon nagyot az utolsó felvonás! 😉

Minden jót!
Anna

Harry Potter: Vörös és Zöld volume 2Where stories live. Discover now