XIX. - Anna-Marie - „ Nie, ďakujem."

322 39 4
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nie, ďakujem."

Ležím na posteli, nahá, spotená a vyčerpaná až na smrť. Prítmie, ktoré v miestnosti vládne, ma núti znova zaspať, ale už nechcem zbytočne míňať čas. Omega, s ktorou sme posledné dni vyvádzali ako zmyslov zbavené, práve vyjde zo sprchy a ako ju Vlčí Boh stvoril bez kúska hanby prejde až ku posteli a začne sa obliekať. Sledujem ju s určitým zaľúbením, predsa len, bol to môj prvý rut a zároveň aj prvá omega, na to by sa nemalo zabúdať. Alebo áno? Som v tomto nová. Ešte nie som taká zbehlá ako Antallia a tobôž nie ako Kristián.

Vieš čo ma zaujíma?" poviem do post sexového ticha, ktoré sa vznáša v izbe. „Ako je možné, že si prišla tak rýchlo. Má moja sestra snáď nejaké kontakty v zálohe?"

Dievča nevyzerá, že ju to urazilo. Naopak, potichúčky sa zasmeje a začne si česať dlhé vlasy. „Alfy si informácie o omegách, ktoré sú ochotné s nimi stráviť rut podávajú," povie uvoľnene. „Je to obojstranne výhodné. Ak má mať alfa rut, zavolá mi a dohodneme sa. Ak mám mať heat, funguje to rovnako. Je to jednoduché a bezpečné. "

Posadím sa za ňu, vezmem jej kefu z rúk a pomaly začnem prečesávať jej nádherné vlasy. Nenamieta, tep sa jej spomalí a takmer pradie od slasti. Hoc moje obdobie už skončilo, nenamietala by som, ak by sme si zopakovali dnešné ráno.

Môžeš so mnou počítať," poviem jej. „Teda pokiaľ nemáš niekoho iného v zálohe."

Zachichoce sa. Je to divné? Mne to tak nepripadá. Sme partneri na sex, nie na plnohodnotný vzťah. Predpokladala som, že to takto funguje. Chodiť každý mesiac na niekoľko dní do bordelu, to nie je lacná záležitosť. Tento spôsob je oveľa jednoduchší.

Dievča sa otočí, venuje mi ľahúčky bozk a potom sa na mňa jej modré oči usmejú.

Ďakujem. Budem na to myslieť. Mimochodom, na prvý krát to nebolo zlé."

Spokojne si pretiahnem končatiny a pochvala mi pohladí ego.

Som Talianka, pusa. Sme milovníci."

„Prečo ste sa vlastne presťahovali?" opýta sa ma, keď rozťahuje závesy a dnu vpláva raňajšie svetlo.

Sledujem jej ladné krivky ako sa vlnia spolu s čerstvým vzduchom, ktorý prúdi z otvoreného okna. Nevyzerá nebezpečne. Dokázala by som jej zlomiť krk jedným pohybom a ani sa pritom nezadychčať. Čo jej povedať? Oh, len sme ušli preč od despotického šialeného otca, ktorý si zaumienil, že z nás urobí vládcov celého sveta, nič zvláštne. Prišli sme sem aby sme zabudli na život plný testov, tréningu, operácií, divokých diskoték s vojakmi, ktorí nás strážili (a zlyhávali), a začali konečne normálny život. Slobodný život.

DISPARATIO (Trilógia Súrodenci Sinistroví, časť I.)✅Where stories live. Discover now