Doslov

196 15 3
                                    

Disparatio sa stalo po dlhom čase mojím väčším projektom, ktorému venujem množstvo času. Preto sa aj z pôvodne jednej časti stala trilógia a ako sa poznám, tak to potiahnem aj ďalej. Celkovo som zapísala okolo 450 normostrán a vydala 41 kapitol.

Na wattpade je množstvo príbehov OmegaVerse, ale len pár skutočne kvalitných. Rozhodla som sa spojiť fantasy, romantiku, súrodenecké puto, a trochu drámy do tohto príbehu a mnoho čitateľov si postavy zamilovalo. Súrodenci Sinistroví sú divokí, nebezpeční, no aj veľmi citliví a plní nevypovedaných citov. Mám dve mladšie sestry, preto dúfam, že som ich puto vyjadrila dostatočne dobre. Prirástli mi k srdcu tak, ako ešte žiadni z mojich postáv, možno pre to, že som do každého z nich dala kúsok zo seba. Snažila som sa, aby boli ľudskí, nie nejaké dokonalé bábky, ktoré len preplávajú naším svetom bez jediného škrabnutia. Snažila som sa, aby ich činy čitateľov hnevali, dráždili, uspokojili aj rozčúli.

Ďalší diel s názvom Impetuoso je priamym pokračovaním a už je zverejnený na mojom profile. Keďže Disparatio bolo venované najmä Antalli a Jullianovi, druhá časť sa bude točiť okolo Kristiána, Lea a ich partnerov. Samozrejme, o akciu a dobrodružstvo nebude núdza. Vlastne môžem smelo tvrdiť, že toho bude omnoho viac, než v prvej časti. Určite sa máte na čo tešiť.

Nesmierne ďakujem za všetky povzbudivé komentáre, ktoré som počas tých siedmich mesiacov dostávala od verných čitateľov. Dúfam, že to spolu potiahneme naďalej😊

A ešte nakoniec - viem, že som to už niekoľkokrát spomínala, ale určite ste to pochopili v poslednej kapitole. Nič nie je tak, ako sa zdá. Všetko, čo ste si mysleli, že viete, nič neznamená. Čaká vás ešte mnoho tajomstiev, ktoré spoločne odhalíme.

-Alita-

DISPARATIO (Trilógia Súrodenci Sinistroví, časť I.)✅Where stories live. Discover now