1.6

129K 6.8K 3.3K
                                    

Ho ho ho ben geldiiiiiiim<3

Hem Yanlış Numara'nın 2k olması şerefine hem de bu pazartesi okulum açılıyor olmasının üzücülüğüne dedim ki son bir kez daha bölüm at, Darkgghost

İyi yapmış mıyım?

Hem de şu ana kadar yazdığım en uzun bölüm oldu hu hu! Kendini aşıyorsun Darkgghost

Beni geçin de sizler ne yaptınız bakalım? Okulun ilk haftasını atlattınız şükür ne hissediyorsunuz duygu ve düşüncelerinizi buraya alayım :)

Neyse fazla uzatmadan bölüme geçeyim en iyisi...

İyi okumalar, bolca yorum yapmayı unutmayın :*

Öpt<3

"Ali 68." vay Ali vay, yükseltmişsin koçum, geçen 67 idin. Tebrikler!

"Arzu 78. Aferin kızım." Aha durun! Arzu'nun gözler dolmaya başladı kesin ağlayacak. Kız 78 almıştı hala da ağlıyordu! Ben burada 50 alsam göbek atacağım kıza bak be! Neyse, ya sabır!

"Melih 58." Bu kadın puanları bilerek mi böyle veriyordu? Ne bu sekizler....

"Ayşe 88. Aferin kızım. Sınıfta en yüksek sen aldın. Tebrik ederim yavrum." Kız Ayşe, aferin len tam senden beklenilecek puan. Sınıfın çalışkanı olmak böyle bir şey demek ki...

Aysu hocanın gururlu bakışları ışıltıyla parlayarak Ayşe'de kaldığı kısa süre içinde bir bakışta benden geldi. Bu kız sınıfımızın gururuydu ona bakmayalım da kime bakalım, bana mı? Aysu hoca tekrar kağıtlara döndüğünde ben de hocaya döndüm geri. Yaklaşık beş dakikadır geçen gün yaptığımız sürpriz olmayan sürpriz sınavı okuyordu. Çoğu kişiyi okuduğunda geriye elinde sadece üç kağıt kalmıştı. Bunlardan birisi tabi ki de benim, diğer ikisi ise Ece ile Umut'undu.

Aysu hoca üç kağıdı da sanki mühim bir şeymiş gibi karıştırdığında gözlerim hemen yan tarafımda, orta sırada, oturan Ece'ye döndü. Az önce aman ya koy göte gitsin dercesine rahat takılan Ece, şimdi bir yerleri tutuşmuş gibi Aysu hocaya bakınıyordu. Ona baktığımı hissetmiş olmalı ki bir anlık bakışlarımız kesişse de geri önüne dönüp ellerini dişleyerek hocaya bakmaya devam etti. Bu hali komiğime gidince tebessüm ederek önüme döndüm.

Evet gençler, tam şu anda, o ana giriş yapmış bulunmaktaydık. Son üçtü! Nefesler tutuldu, kalpler maraton koşmuşcasına atıyor, adrenalin deseniz tavan yapmış, deliler gibi Aysu hocanın ağzından çıkacak bir çift lafı, tabiki de beklemiyordum. Saçmalamayın lütfen!

Benim sülalem, anneme mesaj gidene kadar rahattı!

O yüzden relaks, lütfen!

Aysu hoca kısa sürelik bir zaman kaybından sonra elindeki kağıtlarla uğraşmayı bırakıp ilk kağıdı okudu.

"Umut 38." bak yine sekiz.... Neyse susuyorum!

Aysu hocanın kınayıcı bakışları Umut'ta dursada Umut'un bundan etkilendiğini söyleyemezdim gerçi. O da ben gibiydi... Baktı olmuyordu salmıştı yavrucak, ne yapsındı!

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Where stories live. Discover now