3.6

101K 5.3K 1.1K
                                    

Darkgghost yine rahat duramayıp
yeni bölümle geldi hani alkış :)

Aslında bugün atmayacaktım ama
boş boş durmaktansa yazmak daha iyi deyip
yolladım, yani selaam :)

İyi okumalar...
Yorum yapmayı unutmayın lütfen
Çok öpt<3



"Bak burası olmalı sanırım."

Ece'nin gösterdiği yere bakış attığımda birkaç metre ilerimizde küçük bir topluluğu görmemle kafamı sallayarak onu onayladım. Sanırım gelmiştik. Bakışlarım oradaki kişilerin üzerinde bir müddet dolandığında çoğu kişinin bizim okuldan olduğunu fark etmemle doğru yere geldiğimiz böylece kesinleşmiş oldu. Gülümsedim.

"Öyle sanırım. Hadi içeriye girelim."

Ece'yi beklemeden küçük adımlarla mekana doğru ilerlerken o da peşime takılıp takip etti beni. Yavaş adımlarla yürürken aynı zamanda dış kısımdan mekanı inceledim. Ece'nin dediği gibi fazla büyük bir yer değildi burası. Küçük, sade döşenmiş, kafe tarzı mülayim bir yerdi. İç kısımdan ayrı dışarıda kalan balkon gibi camlarla kapalı bir yeri vardı. Masalarla dolanılmıştı. Hoşuma gitmişti doğrusu. Güzel bir yerdi.

Birkaç dakika sonra mekana giriş yaptığımızda ise dikkatimi çeken ilk şey tabi ki müzik oldu. Gürültülü denmese de benim için yine de fazla yüksekti ses düzeyi. Bu yüzden ilk yüzümü buruşturmuş olsam da saniyeler içinde alıştı kulağım.

Kapının ağzında beklerken etrafa kısa bir bakış attım. Etraf balonlarla ve birkaç küçük süslerle süslenmişti. Orta alan boş bırakılmış masalar kenar kısımlara yayılmıştı.

Ya normalde böyle idi ya da bu günlüğüne böyle bir şey yapmış olmalılardı. Bilemiyordum. Bunu düşünmeyi şimdilik kenara bıraktım. Bakışlarım bu sefer içerideki kişilere kaydığında dikkatimi çeken ilk Cansu oldu. Kendi sınıfından bir grup arkadaşları ile orta kısımda küçük sahnenin hemen önünde durmuş eğlenceli bir sohbete dalmış konuşuyorlardı. Diğer kişiler ise etrafa dağılmış kendi hallerinde eğleniyorlardı.

Cansu, kapının ağzına durmuş onlara baktığımı görünce sevimlice gülümseyerek bana el salladı. Aynı şekilde karşılık verdiğimde birazdan geleceğini ima ettiğinde gülümseyerek kafa salladım. Severdim Cansu'yu. Geçen sene kulüpler sayesinde tanışmıştık onunla. Gayet iyi ve samimi bir kızdı. Aynı zamanda güzeldi de. Arkadaşlığını da seviyordum.

Ben onlara bakarken Ece de çoktan yanıma gelmişti bile. O da bir süre etrafı inceledikten sonra "hadi gel şuraya geçelim." dediğinde ikiletmeyip peşinden gittim.

"Güzel bir yermiş değil mi?" dediğinde kafa salladım.

"Aynen hoşuma gitti. Bir ara gelelim buraya da."

"Olur."

Cevap vermek yerine sustuğumda dikkatimi bu sefer bize doğru gelen Can çekti. Üzerine siyah dar paça kot pantolon, üstüne de askeri yeşil sade bir tişort ve siyah bir ceketini giymişti. Saçları kendinden dağınık halde idi. Gayet iyi görünüyordu. Onu gördüğümü fark edince gülümseyerek göz kırptı. Birkaç saniye içinde ise çoktan yanımıza gelmişti bile.

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin