6.4

68.5K 3.4K 1.6K
                                    

Çokça selam :)

İyi okumalar

Çok öpt<3


Hayatım da bir ilki belki de bugün gerçekleştirmiş bulunmaktaydım, dostlarım.

Tam da şu an, hiçbir güç etkisinde olmadan, sabahın köründe, alarm veya annemin bağırışlarını işitmeden, bile isteye kendi hür iradem ile uyanmıştım. Ne var şimdi bunda demeyin! Sizin için küçük fakat benim için dev bir adımdı bu! Benim gibi uykuya aşık bir insan için inanılmaz bir şeydi ki şu an başarmış bulunmaktaydım. Hayret vericiydi!

Gecenin bir vakti yatmış olsam da benim için baya bir erken olan saatte gözlerimi açmamla bakışlarım ilk duvardaki saate kaydı.

07.07!

Gördüğüm saatle gözlerimi kırpıştırıp geri açtım. Yanlış görmüş olmalıyım diye düşünsem de yok, değişmemişti! Hala aynıydı! Şaşkınlığın vücudumu sardığı çok kısa bir an içerisinde daha çok erken diye geri uyumaya zorlasam da kendimi, bir anda aklıma Egemen'in bugün ilk iş günü olduğu geldiğinde yataktan nasıl çıktığımı anlatamam, dostlarım!

Uçmuştum bildiğiniz, uçmuştum!

Üzerimdeki örtüyle verdiğim hazin savaş sonrası nihayet kazanmış ve koşar adımlarla odamdan çıkıp soluğu direkt lavaboda almıştım. Her zamanki rutin işlerimi bir bir hallederken aynı zamanda da erken bitirmek için zorluyordum kendimi. Normalde olsa kimse beni bu vakitte kaldıramazdı ama görüyorsunuz işte dostlarım konu yarime gelince akan sular duruyordu bende!

Ne kadar da iyi bir sevgiliydim yahu! Bunu da buradan anlamış olduk!

Yaklaşık on dakika sonra işlerimi bitirmemle direkt soluğu geri odamda aldım. Kapıdan içeri gireceğim sırada mutfaktan gelen tabak, çatal sesleri ile annemin de uyanmış olduğunu fark ettim. Fazla oyalanmadan kapıyı kapattığım gibi üzerimi değiştirdim. Ardından saçlarım ve çantam derken bana göre baya uzun bir süreyi de burada harcadığımda her şey tamamlandığında ise telefonu elime aldım.

Birkaç dakika içinde internete bağlanmam ile bildirimler seri şekilde akarken hiçbirini umursamayıp direkt Egemen ile olan sohbetimize girdim. Bakışlarım direkt son görülmesine gittiğinde ise on dakika önce aktif olduğunu fark ettim. Yani uyanmıştı! Güzel! Yüzüme bir gülümseme yerleşti.

Ondan herhangi bir mesaj olmaması ile mesaj yazma koyuldum.

M : G

M : Ü

M : N

M : A

M : Y

M : D

M : I

M : N

Seri şekilde mesajları göndermemle saniyeler içinde aktif oldu bile.

Ege Adamı | Çevrim içi

Ege Adamı : Sana da günaydın hayatım :)

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Where stories live. Discover now