3.3

98.6K 5.4K 1.6K
                                    

Selaaam ben geldim ❤

Nasılsınız yahu?
Keyifler yerinde mi?
Haftanız nasıl geçti?

Bu arada yeni kapaklarımızı gördünüz müü?
Hem kendisini hem de hikayelerini çok sevdiğim @missisbb aitler.
Benim çok hoşuma gitti. Sizce de öyle değiller mi?
Çok teşekkür ederim 💙

İyi okumalar...

Öpt<3




 
Dün gece Ege Adamı ile konuşmamız üzerine gözüme gram uyku girmedi desem yeridir. Resmen bombayı üzerime atıp kaçmıştı! Ondan sonra her ne kadar mesaj atsam da geri dönmemiş heyecanımı daha da arttırmıştı. Gece boyunca da yatakta dönüp durmuştum bu yüzden. Zar zor sabahı ettiğimde ise uykusuzluktan bir çift morarmış göz altları ve kan çanağı gözlerle mecbur okul yolunu tutmuştum.

Tabi okul saatleri süresince de uyuyamadığım için şu an bedenen aşırı yorgun olsam da gece Ege Adamı ile görüntülü konuşacağım için onun verdiği heyecan beni ayakta tutuyordu. Öğle arası gece görüntülü konuşma durumunu ve artık hislerimden tam olarak emin olduğumu, kısaca Ege Adamı'ndan hoşlandığımı Ece'ye anlattığımda ise o da benim kadar heyecanlanmıştı. Ve derin bir nefes almıştı.

Bunun sonrasında ise tabi tüm gün beklemeye dayanamayacağımı bildiğimden dolayı okul çıkışı bir kafeye gidip oturmayı teklif etmiştim. Ece buna daha dünden razı olduğu içinde itiraz etmemişti. Ve şimdi ise her zaman gittiğimiz kafeye gelmiş önümüzde duran portakal sularını içmekle meşguldük. Ece bir elinde telefonla sosyal medyada gezmekle bir elinde de portakal suyunu içmekle meşguldü.

Bense ayağımı ritmik hareketlerle sallarken onu izlemekle meşguldüm. Bu şekilde dakikalar su gibi akarken en sonunda böyle olmayacağına karar verip telefonu elime aldım. Bir şekilde oyalanmam gerekliydi. Ekranı açıp direkt Ege Adamı ile olan sohbetimize girdim.

Gözlerim ilk önce isminin altındaki son görülmesine gitti. En son bir saat önce aktifti. Güzel! Hemen görecekti o zaman.

Parmaklarım hareketlendi. Kısa sürede mesaj yazıp gönderdim.


M : Yok yok cidden olmayacak böyle!

M : Hadi bir anlaşma yapalım seninle, ne dersin?

M : Daha geceye çok var!

M : Ve ben meraktan çatlamak üzereyim!

M : Bence bu saati biraz öne çekebiliriz?

M : Ya da dur, sen direkt bana fotoğrafını at! En kolay çözüm bu!

M : Tümden kurtar beni bu meraktan.

M : Çok güzel bir fikir, sence de öyle değil mi?

Şansımı denemekte bir sorun olmazdı, değil mi ama? Attığım mesaj saniyesinde iki tık olurken biraz zaman sonra ise mavi renge boyanmıştı bile. Biliyordum! Yüzüme yerleşen gülümseme ile kısa bir süre mesaj yazmasını bekledim. Ki çok geçmeden o da gelmişti bile.

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Where stories live. Discover now