3.4

106K 6K 2.3K
                                    

Selam ben geldimm

Nasılsınız bakalım?
Haftanız nasıl geçti?
Güzel miydi?

Fazla uzatmadan bölüme geçmek istiyorum,
  güzel bir bölümle geldiğimi düşünüyorum :)

İyi okumalar...

Öpt<3




Saatın 23.29'u göstermesi ile çözdüğüm test kitabını kapatıp fırlatırcasına diğerlerinin yanına gönderdim. Ece ile ayrıldıktan sonra eve gelmiş kısa bir yemek ve dinlenme molasından sonra kendimi direkt çalışma masamın önünde bulmuştum. Aklımdaki düşünceleri bir şekilde uzaklaştırmam gerekliydi yoksa düşünüp durmaktan kafayı yiyebilirdim. Ama tabi her ne kadar kendimi ders çalışmaya zorlasam da aklımda Ege Adamı'nın dönüp durması ile fazla odaklanamamıştım.

Egemen. Egemen. Egemen.

Düşünüp durduğum sadece bu isim idi. İsmini öğrenmiş olma ihtimali beni heyecanlandırmıştı. Acaba doğru olabilir miydi? Yoksa biz mi fazla kuruntu yapıyorduk? Bilmiyordum. Ama bir türlü aklımdan da çıkmıyordu. Öyle ki ders çalışmaya bile odaklanamamıştım.

Bu yüzden her zamanki rutinimden vazgeçip sadece bugün islediğimiz konuları kısaca gözden geçirdim. Yaklaşık üç saatin sonunda ise nihayet gün boyu beklediğim, Ege Adamı'nın bahsettiği vakitlere girmemle ise bu süre de bitmişti. Masamın üzerini hızla toparlayıp bilgisayarı yerleştirdim ve düğmesine basıp açılmasını bekledim. Tabi anne ve babam çoktan uykuya daldıkları için bizzat sessiz olmaya özen gösterdim. Aynı zamanda da yatağa attığım telefonuma uzanıp onu elime aldım.

Aceleyle kilidi açıp Ege Adamı ile yaptığımız sohbete girdim. Bakışlarım direkt son görülmesine kaydı. Çevrim içi idi. Ki aktif olmamı beklediğine emindim. Tebessüm ettim.  Güzel. Sanırım o da çevrim içi olmamı bekliyor olmalıydı ki daha parmaklarımı hareket ettirip bir şeyler yazamadan çoktan mesajı ulaşmıştı bana.

Ege Adamı : Nihayet aktif olduğuna göre,

Ege Adamı : Çalışman bitmiş anlaşılan :)

M : Bingo!

M : Sonunda bitti!

Aklıma bir an adını sormak geldi. Düşündüğümüz bu ismin onun adı olup olmadığı beni meraktan çatlatıyordu resmen. Hatta tam olarak adını yazdım. Fakat daha göndermeden son anda bundan vazgeçtim. Aklıma başka bir fikir gelmişti ve sanırım onu yapacaktım.

Ege Adamı : Sevindim :)

M : Neyse, hadi hadi çok konuşup lafa tutma!

M : Gir artık skype! Çabuk ol.

M : Deli gibi tüm gün bu anı bekledim zaten.

M : Uzatma daha fazla.

Ege Adamı : Bu kadar merak ettiğini bilmiyordum :)

M : Deli misin?

M : Aylardır yüzünü görebilmek için bekliyorum ben!

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin