3. F E J E Z E T

11.5K 445 12
                                    

Gondolat foszlányok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gondolat foszlányok.. 

Ma találkozók vele.. Megérinthetem.. Beszélhetek vele.. Muszáj megismernem őt!
Eddig minden terv szerint halad. Az apja néhány pincérét megöltük és azt üzentük a pincérek nevében, hogy szabadságra mennek néhány napra. Az apja ezt be is vette, majd értesítettem hogy mára én is el fogok jönni ebbe a partyba és értékelni fogok mindent a mosdótól kezdve a pincérektől. Így neki pótolnia kellett valahogyan a pincéreket, és biztos voltam benne hogy ő próbálkozni fog, mint mindig hogy be juthasson abba a partyba. Az apjának sürgősen kellett pincéreket felszednie, így kénytelen volt egy feltétellel megengedni e, hogy mehessen bulizni. És az a feltétel nem más volt, mint hogy pincérkedjen. Ő bele ment, nem is érdekelte hogy dolgoznia kell. Nagyon örült. Boldog volt. Minden lépését figyeltük nehéz volt, de megérte. Egyszer majdnem le buktunk előtte, mikor kint volt a tenger parton abba a bikinibe. Uram atyám, milyen gyönyörű is volt..

~*~

Megérkeztem a partyra. Az őreimet el küldtem bizonyos helyekre, hogy ha bajt észlelnek értesítsenek. Másrészt, kettesben szerettem volna vele lenni. Néhány perc alatt már meg is találtam. Ott táncolt az egyik barátnőjével, aki már elveszítette a józan eszét, de ő még nem. Mese szép volt, a ruha, a haja, a teste, az arca. A fenébe is, mindene mese szép volt! Tökéletes. 

Oda osontam mögé és két karommal átöleltem kecses derekát. Éreztem, ahogy megijed és kíváncsi, hogy ki ez és hogy mit csinál vele az illető? Önkéntelenül elmosolyodtam. Meg rázta kicsi fejét és tovább táncolt. Ringató csípőjét neki dörzsölte férfiasságomhoz és ott hagyta. Minden erőmmel vissza kellett magamat fognom, hogy el ne vigyem innen magammal. Erősebben szorítottam derekát, majd hívogató nyakához hajoltam. Végig húztam ajkamat nyakán, amire ő még jobban szét tárta előttem és én tovább simogattam ajkammal nyak hajlatát. Hirtelen meg fordult és jó alaposan végig mért tetőtől talpig, de legtöbbször arcomnál maradt tekintete. Én már az elejétől kezdve végig mértem, de most se bírtam magammal és végig néztem rajta.

– Hadd mutatkozzak be! – mondta édes kis hangom, majd kis kacsóját nyújtotta felém amit habozás nélkül már meg is fogtam. Borsó nagyságú kezét magamhoz húztam. Gyönyörű smaragd szemei előttem csillogtak, telt vörös ajkai hívogattak, és apró kis szeplők borították orcáját. Minden egyes részét megvizsgáltam és arra jutottam, hogy nincs semmilyen olyan része a lényének, amit ne imádnák. – Szűcs Elizabeth vagyok – mosolygott rám gyönyörű fogaival. Megfogott kézfejét számhoz emeltem, majd megcsókoltam. Várta, hogy én is be mutatkozzak, de nem tehettem. Lehet hogy ismer vagy hogy az apja beszélt rólam és egyből el fog ítélni. A legrosszabb, hogy félni fog és én ezt nem akarom. Nem tudhatja meg ki vagyok.. – Magát hogy hívják? – kérdezte magázva, amit tőle nem akarok el várni.

– Kérlek ne magázz, inkább tegezz – mondtam, majd ő elemezte hangomat és zavartan bólintott. Megint el mosolyodtam. – Nem mondom meg a nevemet az hadd legyen az én kis titkom egyenlőre – pöcköltem meg szeplős orra hegyét, amire ő elmosolyodott, nekem meg meglágyult még jobban a lelkem.

– Legyen úgy! – mondta mosolyogva. – Mindig itt szoktál lenni? – kérdezte gyors téma váltással. Meg fogta vállamat, majd táncolva irányítani kezdett. Lenyűgöző egy lány. Mivel egy olasz maffia főnöke vagyok és én irányítom az embereim ez nem megszokott nálam, főleg nem nők téren. Példája követtem, majd meg fogtam derekát és követtem lépés mozdulatait a lassú táncra.

– Nem, de most kötelező volt számomra ide jönni, hisz kinek hagynám ezt a fontos napot – mosolyodtam el még jobban.

– Fontos nap, mégis miért az? – kérdezte én pedig a füléhez hajoltam.

– Mert itt vagy – suttogtam bele fülébe és Elizabeth orcájára fel szökött a pír. Bele bámult szemeimbe és beszélni kezdett.

– Nos.. – beszélt, de ekkor megérkezett a két őröm.

– Uram! Sajnálom hogy megzavarom az estéjét, de mennünk kell! – mondta az egyik őröm, én pedig elengedtem Elizabethet és halkan átkozódtam.

– Tsh – fordítottam el oldalra fejemet. – Signori, andate avanti e preparate la vostra macchina! (Uraim, menjenek előre, és készítsék elő az autót!) – mondtam olaszul.

Va bene! (Rendben!) – válaszolták, majd el mentek.

Vissza fordultam Elizabethhez és át öleltem kecses derekát. Csípőnk össze ért és alig volt levegő közöttünk. Smaragd szemeivel engem figyelt.

– Gyönyörűm – tűrtem hátra egy kiszökött haj tincset az arcából. – El kell mennem, örülök hogy beszélhettem végre egy ilyen nővel – néztem megint végig rajta. Meg van jelölve már az enyém lesz! – Remélem mihamarabb találkozunk – megcsókoltam homlokát, majd gyorsan el mentem a helyről.

Be szálltam a kocsiba, majd el hajtottunk erről a helyről.

Elegáns gyilkosomWhere stories live. Discover now