19. F E J E Z E T

7.6K 284 21
                                    


Észak – Amerika, Július. 4. 2021.
|Kedd.|

Nyöszörögve ölelem át a fehér puha párnát, s abba fejemet bele temetem. Próbálok vissza emlékezni mit álmodtam, mi lehetett az amit most oly jóízűen álmodtam. Ám a nagy koncentrálás közepette realizáltam, hogy Damon forró hatalmas tenyere a pocakom közepét simogatta hüvelykujjával.

– Jó reggelt Gyönyörűm! – forró lehelete csikizte nyakamat és hatalmas testével hátamhoz simult.Gyomrom azonnal össze szorult és szívem heves kalapálásba kezdett. Remegő kézzel értem hozzá hatalmas kezéhez, ami épp a hasamon volt. Finoman hozzá értem kemény kezéhez, majd azt megfogva ledobtam magamról. – Érzem, ahogy a pulzusod már az egekbe röpdös, ennyire izgató lennék? – mormogta hajamba és hangjából hallottam, hogy zsiványul elmosolyodik.

– Te jó ég, azért ennyire ne legyél magadtól el szállva kérlek! – nyekkentem fel élesen és azon nyomban fel is ültem. Kimásztam azonnal az ágyból és talán nem volt jó ötlet ily hirtelen fel állnom, mert e következtében enyhén szédülni kezdtem.

– Jól vagy? – hangja komoly volt és aggódó, már csak azt vettem észre, hogy előttem áll és kíváncsian fürkész hatalmas szemeivel. – Gyere velem! – jelentette ki, majd derekamat átkarolva húzott magával kifelé.

– Mit képzelsz hová viszel? Jól vagyok, engedj el! – mondtam ingerülten, majd lehámoztam derekamról a kezét és másfél távolságra arrébb álltam. – Elegem van! Fáj a fejem miattad! – fogtam meg fejemet, majd el kezdtem finoman dörzsölni homlokomat. Damon arcát össze ráncolta és állkapcsa be feszült.

– Akkor még se vagy olyan jól ha már fáj a fejed – mondta cinikusan és végig nézett rajtam, majd körbe nézett a folyosón. – Mellesleg te mit képzelsz, hogy így beszélsz velem? Velem, aki téged óvót és figyelt rád – mondta kicsivel már ingerültebben, ám egy pillanat alatt meglágyult arc izmai. – Ne haragudj meg a kérdésemért Gyönyörűm, de most fogsz menstruálni? – kérdezte Damon, s nekem azon nyomban az arcomról le éget a bőr.

– Oh te szent Isten – feleltem lassan, de erényesen. – El mehetnék fürdeni? Mert már nagyon koszosnak érzem magam – tereltem azonnal a témát és Damon lassan bólintott is kérdésemre.

– Gyere utánam – felelte, majd elindult előre és láttam, ahogy kajánul elmosolyodik. Paraszt.
Meg állt a folyosó végén lévő ajtónál és rám nézve kinyitotta nekem az ajtót. A lámpák már égetek bent a fürdőben, amik be világították a hatalmas fürdő helyet. Nagyon dizájnosan nézett ki, bár ezen már meg se lepődtem annyira. A szoba közepén volt egy hatalmas kocka alakú kád, mely átlátszó volt és körülötte a padlóba voltak építve sötét lila színű led lámpák. A kád felett a plafonon egy úgy szint hatalmas tükör helyezkedett el. A szoba egyik sarkába volt a wc és a két darab mosókagyló egymás mellett, aminek a csapja kéz érintős volt. Hatalmas volt maga a szoba, de nagyon üres is, nem volt sok minden bent. A mosókagylók alatt szekrények és felettük tükrök, amiknek oldalán lámpák díszelegtek.

– Szép – ennyit tudtam mondani, majd a bámészkodást abba hagyva bementem. Hátra néztem Damonre és arcán láttam a kíváncsiságot, kíváncsi volt hogy ténylegesen tetszik e. – Tényleg szép – erősítettem meg neki és ő ezt hallva ajkait mosolyra húzta. – De – folytattam, majd újra komoly arccal figyelt engem. – Hol találom a tusfürdőket és a samponokat?

– Mindent meg találsz a szekrényekbe – felelte, majd finoman megbólintottam fejemet és a szekrény felé vettem utamat. Kivettem azt ami nekem kellett, majd azokat a kád mellé le tettem. Készen álltam már megkezdni a fürdést, ámde egy valami miatt nem kezdhettem neki. Damon. Ránéztem és tekintetünk azonnal össze találkozott. Damon fel húzta egyik szemöldökét és értetlenül oldalra döntötte fejét. – Mi kell még? – kérdezte, viszont én nem szóltam egy szót se meg akartam várni míg rá nem jön saját magától, hogy miért nem kezdem el. – Mit szeretnél, engem? – dőlt neki az ajtónak és fél oldalasan elmosolyodott. Én össze ráncolt homlokkal néztem el róla és unottan bámulni kezdtem a falat. – Fürödjek veled lelkem? Hát jó legyen – felelte, majd hallottam ahogy az övét ki csatolta és lábairól le dobta a tökéletesre csiszolt korom fekete cipőket. Ki ugrott szemekkel néztem, ahogy gombolja ki egyesével hó fehér ingéről a gombokat.

– Mi micsoda? – makogtam ki halkan, majd észrevehetően el kezdtem idegesen harapdálni a számat. Damon csillogó szemekkel nézett fel rám, egykét hajtincs szemei elé hullott és kidolgozott testéről le hullott azonnal az ing. – Mit művelsz? – kérdeztem meg szeppenve, majd tekintetem akaratlanul is hatalmas testére tapadtak.
Damon elindult lassan felém, torkomban hirtelen hatalmas gombóc keletkezik és szívem heves kalapálásba kezdett. Érzem, ahogy a pír szép lassan elönti arcomat és tenyereim izzadásba kezdenek. Damon meg állt előttem végül, majd hatalmas tenyerével megfogta arcomat.

– Úgy imádlak ilyenkor – morogja el halkan, s tekintete még jobban égeti arcomat. Hüvelykujjával lassan hozzá ér alsó ajkamhoz és finoman végig húzza azt rajta. Tekintetem végig dús ajkain volt, majd erőt vettem magamon és lenyeltem a torkomban lévő hatalmas gombócot.

– Hogy érted azt, hogy ilyenkor – suttogom el, majd fel néztem szemeiben. Egyszer az egyikbe néztem egyszer pedig a másikba. Nem tudtam el dönteni, hogy melyikbe nézzek egyszerűen nem ment az, hogy mind a kettőbe nézzek.

– Úgy értem, hogy imádom mikor halálosan zavarba jössz a puszta jelenlétemtől – lehelte e szavakat már és tisztán éreztem ajkaimon forró leheletét.

Elegáns gyilkosomWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu