20. F E J E Z E T

6.6K 212 12
                                    

– Damon – ajkaimat felhúztam úgy, hogy alig tudjanak mozogni és olyan elfojtottan, olyan mélyen és röviden engedtem ki a fogaim között a levegőt, ami megformálta ezt a nevet. Remegő, kissé izzadt kezemet emeltem fel éles állához, mely tisztán látszódott hogy frissen borotvált, s azt finoman megfogva tartottam vissza éhező ajkait enyéimtől. – Menj ki és hagyj, egyedül, fürödni - ejtettem ki lassan, toldalékolva, akár csak egy nyelvtan tanár az elsősöknek. Damon szemet forgatva fejét jobbra vetette és unott fejjel nézni kezdte a falat. Élénk színű, nagy szemeit nézve tűnődtem el azon, hogy milyen hosszú és dús szempillái vannak, mintha egy műszempilla lenne rajta és basszus nagyon jól áll neki! Nem értem miért van az, hogy minden hím egyednek dúsabb szempillájuk van, mint nekünk lányoknak? Bár én se jelenthetem ki, hogy nincs hosszú szempillám, viszont dúsnak azért azt nem mondanám. De ez is csak azért van én szerintem, mert a szempillaspirál rá szárad egy jó adott idő után és az lemosás közben ki hullik. Kezem le hullott arcáról a nagy elmélkedéseim közepette és mintha milliónyi tű arca hiányától szurdosni kezdte volna a tenyeremet. Vissza igazítottam kezemet alap állásomhoz megfelelően össze kulcsolva mellem alá, majd Damon mozdulatát utánozva ellenkező irányba vetettem el a fejemet. – Te jobbra én balra! – jelentettem ki, majd hátra fordultam és magabiztos léptekkel oda mentem a kádhoz és egy egyszerű mozdulattal megnyitottam a meleg vizet. Hallottam, ahogy Damon kifelé lépdel, majd hirtelen abba hagyottak a léptek hangjai. Click. Csapta meg fülemet egy kis csattanó hang és a lámpák körülöttem le oltódtak, ám de a kád körüli ledek fel villantak, melyek lila színben csillogni kezdtek. Nyitott szájjal bámultam és csodáltam a látványt. – Annyira gyönyörű – motyogtam ki alig érthetően és csillogó szemekkel hátra néztem Damonra.

– Gyönyörűségemnek csak gyönyörű dolgok járnak – legeltette rajtam végig szemeit egész lényemen, majd hirtelen vissza kapta tekintetét az enyéimhez. – Ja meg persze a legélvezetesebb gyönyöröket ajándékoznám csak kegyednek – felelte Damon kacéran, majd zsiványul elmosolyodott és megnyalta alsó duzzadó ajkát. Arcomon a pír fel szaladt, majd tekintetemet azonnal a kivilágított kádra szegeztem. – Na jól van, ki megyek – kuncogta el magát, s be csukta az ajtót. Fejemet azonnal hátra kaptam, hogy megbizonyosodjak, arról hogy valóban ki ment e. De amint az imént mondta, ki ment már.

A fürdő szobát végleg néma csend borította el, olyan néma csend, hogy még a kissé szapora lélegzetemet is hallani lehetett. Fejemet vissza vetettem a kád felé és végleg el kezdtem magamról le hámozni a ruhákat. A ruhák levétele után csupasz testemen végig szaladt a hideg, és reflex szerűen össze rándultak izmaim. Már léptem volna be a kádba, de akaratom ellenére ismét az ajtóra néztem, hogy nem e nincs kinyitva akár csak résnyire is az ajtó. Ám de hátra nézve az ajtó változatlanul be volt csukva teljesen, így könnyedve vissza néztem a kádra, amibe már a csurgott víz kezdte ellepni annak alját. Lassú mozdulattal léptem bele a kádba és a forró víz szúrósan nyaldosni kezdte lábujjaimat. Állítottam azonnal a víz fokán, majd a dugót be dugtam annak megfelelő helyére.
Szép óvatosan és elővigyázatosan bele ültem a hatalmas kádba, s hátamat neki döntve a kád egyik oldalának fejemet a plafon felé emeltem fel. Magamat láttam a hatalmas, tisztára pucolt, plafonon lévő tükörben. Magamat egy tökéletes fürdőszobában, amint élvezem a nyugalmat és a kellemes meleg vizet, mely jólesően körbe öleli egész lényemet.
Kellemes a fürdőben pihenni és megnyugtató, amint a meleg víz párolog fel, s kissé be párosítja a tükröket. Minden olyan tökéletes és végre úgy érezhetem magam pár percre, hogy nem vagyok fogságba. Egyetlen egy dolgot hiányolok az egészben a zenét, egy kis lazuló zenét, de személy szerint egy jó kis latin zenével még inkább el lennék és még otthonosabban érezném magam. Mindig is imádtam a latin számokat, s arra bachatát táncolni egyedül a szobámba. Mindig is volt egy álmom, ami mindig ugyan az volt, amiben valakivel el táncolok egy bachata táncot egy romantikus estén. A személy mindig ugyan az volt, egy ki talált személy, amit az én fantáziámmal állítottam össze kinézetre, kissé ijesztő belegondolni, hogy egy picit hasonlít Damonra, de ezt a elmélkedést mindig figyelem kívül hagyom és nem töröm rajta a fejemet, azon hogy hogy lehetséges az, hogy hasonlít a kitalált személyemre Damon. Na mindegy. Viszont, úgy érzem nem nagyon vagyok abban a helyzetben, hogy ezt megvalósítsam hogy valakivel táncolhassak és zenét hallgassak, így inkább ki élvezem azt a lehetőséget, hogy pihenek és relaxálok míg nem késő.
A gondolataim közepette le nyúltam a kád mellé, ahol a tusfürdő volt el helyezve meg a haj sampon, majd kezembe véve a tusfürdőt fel álltam, ami következtében a rajtam maradt víz el kezdett rólam le csurogni a kádba. Ki bontottam a tusfürdőt és kíváncsian megszagoltam, hogy annak milyen illata is van. Orromba azonnal fel szaladt az édeskés, finom gyümölcs illat, majd a kezembe nyomva el kezdtem a bőrömbe dörzsölni. Minden porcikámat át dörzsöltem, kivéve a nőiességemet nem, amin már a kis szőr szállak alig láthatóan már ki bújtak.
– Basszus borotva kell – motyogtam el magamnak, majd le öblítettem magamról a tusfürdőt, s ki szálltam a kádból. A hideg padlón lépdeltem oda a szekrényhez és borotva után kutattam meztelenül. Ám de mind hiába, se hol se találtam borotvát. Beletörődve vissza lépdeltem a vizes testemmel a meleg kádba, s vissza nézve a padlóra, vizes lábnyomaim csillogtak már ott. A tusfürdőt kezembe véve, tenyerembe nyomtam egy kis adagot, s azt szép lassan nőiességemhez kezdtem el dörzsölni. Fentről lefelé kezdtem el körkörösen dörzsölni, majd kissé beljebb haladtam. Oktalanul izgató volt és többet akartam az érzésből. Szemeim le csukódtak és furcsállva Damon állt előttem félmeztelenül, s nem rég említett szavai merültek fel bennem"Ja meg persze a legélvezetesebb gyönyöröket ajándékoznám csak kegyednek", fantáziám el szaladt és már nem is olyan volt mintha én csináltam volna, hanem olyan volt mintha ő. A finom, lassú körkörös mozdulatokból gyorsabb és jóval élvezhetőbbé vált, ami következtében a lélegzetem szaporább lett és kapkodni kezdtem a levegőt.

– Oh te jó ég, mit művelek! – hagytam abba és szemeimet ki nyitottam azonnal. Szégyenemben lejjebb süllyedtem a vízbe és meredten bámulni kezdtem a falat. – Én most – suttogtam meredten – én most tényleg.. –folytattam, de tovább már nem mertem folytatni. A szégyen érzett bűzlött belőlem, felfogni se mertem hogy én most mit kezdtem el művelni. Főképp hogy csukott szemmel Da..

– Gyönyörűm! Végeztél már? – ordította el magát az ajtó túl oldalán, s ijedten kaptam az ajtó felé a fejemet. – Hangokat hallottam, minden rendben oda bent, be mehetek? – kérdezte komoly hangnemben Damon, s én kikerekedett szemekkel és el pirult arccal hebegtem érthetetlenül egy minden okét. – Tessék? Nem értettem, be megyek inkább, ha nem gond – jelentette ki és már azon nyomban nyomodott le a kilincs...

Elegáns gyilkosomWhere stories live. Discover now