💠1.

3.1K 246 91
                                    

L E I L A

"Δεν το πιστευω οτι οντως συμβαινει αυτο! Ειμαι τοσο... ενθουσιασμενη!"
Εκανε μια παυση για να βρει την σωστότερη λεξη για να περιγράψει την διαθεση της αυτην την στιγμη.

"Επισης φιλεναδα, θα περασουμε απλα υπεροχα! Φαντασουυ, εμεις μαζι με 5 καυτα αγορια ολοο το καλοκαιρι! Θα ειναι απιθανα!"

Ακουγα την Del να λεει στην Sophie σε ολη την διάρκεια της πτήσης μας προς την Γαλλια. Δεν σταματησε λεπτο να λεει τα σχεδια της για τα αγορια, για το σπιτι, για το τι θελει να ζησει αυτο το καλοκαιρι και οσο περισσοτερο την ακουγα τοσο περισσοτερο αγχωνομουν.

Το γεγονος οτι θα ζησω ενα ολοκληρο καλοκαιρι μακρια απο τους γονεις μου και τις συνηθειες μου, οχι απλα με αγχωνε, αλλα με τρομοκρατουσε. Θα ημουν συνέχεια περιτριγυρισμένη  απο αγορια που δεν ξερω και απο κοπελες που δεν πολυ συμπαθώ, συν και με τον ανθρωπο που με αγχωνει περισσοτερο απο ολους... την αδελφη μου.

Δεν λεω ειναι μια ομορφη αλλαγη, και να πω την αληθεια προτιμω αυτες τις διακοπες απο αυτες που παμε οικογενειακώς αλλα... το αγνωστο με τρομαζει.

Παλι καλα που εκει θα ηταν η Zoi και ο Philip αλλιως δεν θα δεχομουν ποτε να παω να ζησω μαζι με ολους αυτους τους τρελους εφηβους.

Θα μου πειτε τωρα, αφου δεν θελεις, γιατι πας;

Αν δεν πηγαινα εγω, δεν θα πηγαινε η Delilah! Αυτη ηταν η προϋπόθεση των γονιών μας. Και αμα δεν πηγαινα, η Delia θα ειχε μετατρεψει την ζωη μου σε επίγεια κολαση!

Εχουν αυτην την συνήθεια τα αδέλφια...

Οποτε, εβαλα και εγω την δικιά μου προϋπόθεση στην αδελφη μου πως αν δεν ερθει και η Zoi μαζι μας στο εξωχικο στην Γαλλία δεν θα πηγαινα ουτε εγω. Και ετσι χωρις να εχει αλλη υπολογη, η Delia και ολοι της η παρεα θα αναγκαστει να υποστει δυο ξενερωτα κοριτσια ολο το καλοκαιρι.

"Ελπιζω αδελφουλα τωρα που θα φτασουμε να μην με ντροπιασεις με την ανωριμότητα σου μπροστα στα παιδια και να μην τρεχεις συνεχεια να παιρνεις τους γονεις μας για να με καρφωνεις σε οτι και αν κανω!"

Την ακουσα να λεει υποτιμητικά  γυριζοντας να με αντικρισει καθως βγαίναμε εξω απο το αεροδρομιο οπου θα μας συναντουσε ο David, αυτος που εχει εδω το σπιτι απο οτι καταλαβα.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now