🔆8.

1.9K 220 162
                                    

L E I L A

"Ειδες τελικά που σε κανω οτι θελω;"

Αναφωνησε αυταρεσκα και απομάκρυνε το σωμα του απο το δικο μου σταματώντας ετσι καθε ειδος επαφης που ειχαμε πριν λιγα λεπτα.

Η λεξη ξεφτιλισμενη ηταν λουλουδακι μπροστα σε αυτο που σκεφτομουν εκεινη την στιγμη πως ημουν ύστερα απο το βλεμμα που μολις μου ειχε ρίξει.

Γιατι μπηκα ξαφνικα σε τοσο βαθιά νερα; Γιατι το εκανα αυτο απο την στιγμη που ηξερα πως δεν θα πατησω ποτε τον πάτο;

Νιωθω τοσο ρηχή... με εκανε να νιωσω ενα μεγαλο τιποτα παίζοντας με εμενα με αυτον τον ανανδρο τροπο.

Νιωθω απλα αηδιασμενη.

"Τωρα, σαν καλο κοριτσακι, πήγαινε να κοιμηθεις! Εχει πετσώσει το γαλατακι σου ώρες τωρα!"

Μου ειπε χλευαστικά λες και απολάμβανε την καθε προσβλητική λεξη που χρησιμοποίησε για να με χαρακτηρίσει και με μια απλη ώθηση βγηκε απο την πισίνα αφήνοντας με να κοιταω το απολυτο κενο με τα δακρυα μου να ρεουν ασυναίσθητα απο τα ματια μου.

Και ηταν τα μονα που κινούνταν. Δεν ειχα την δυναμη να κουνησω ουτε ενα μερος του σωματος μου, ειχα την αισθηση πως αν εκανα την παραμικρη κινηση θα βυθιζομουν απευθείας στον πατο, εκει που εστειλε την αξιοπρέπεια μου.

Ενιωθα την καρδια μου να σφιγγεται και αμεσως μια έντονη στηθάγχη με επιασε καθως προσπαθουσα απελπισμενα να βγω απο την πισινα.
Τα ποδια και τα χερια μου ετρεμαν πολυ εντονα και σιγα σιγα τα ενιωθα να μουδιαζουν.

Οχι Lei, μην το αφησεις να σε καταβάλλει! Εισαι δυνατη! Προσπαθησε σε παρακαλω!

Επαναλαμβανα ξανα και ξανα στον εαυτο που καθως εβγαινα απο την πισινα παίρνοντας βαθιες αλλα κοφτες ανασες, σαν να ειχα εκατομμύρια αγκαθια στους πνεύμονες μου τα οποια εγδερναν νοητα την εκπνοη μου οσο αυτη προσπαθούσε να βγει απο τον λαιμο μου.

Σηκώθηκα ατσαλα πιανοντας τα ρουχα μου και με τρικλισματα ανεβηκα μεχρι πανω στο δωματιο μου και με το που εκλεισα την πορτα πισω μου ακουμπησα πανω της αρχίζοντας να ξεσπω σε αναφιλητά που δυσχεραιναν την κατασταση μου.

Ποσο αφελης ειμαι; Πως το επετρεψα να γινει αυτο; Πως εκτεθηκα ετσι μπροστα του; Γιατι πηγα αοπλη στην μαχη αφηνοντας τον να με χτυπησει τοσο βιαια που ματωσε την ψυχη μου,  γιατι το εκανα αυτο;

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now