✳15.

2K 222 293
                                    

L E I L A

"Μ'αρεσει η διασκέδαση..."

Σταματησα για να ξεκρεμασω το χερι του απο τον ωμο μου ετσι ωστε να μην γινει κανενα ατύχημα το οποιο θα προκαλουσα ή εγω ή ο Ryan και συνέχισα την προταση μου.

"...Η οποια δεν συμπεριλαμβάνει οποιαδηποτε σωματική επαφη. Για αυτο, για να μην σου στερησω το εργαλειο που σου δινει ιδιωτική διασκεδαση, τα χέρια σου δεν θα με ξαναγγιξουν."

Απαντησα οσο το δυνατον πιο σοβαρα μπορουσα, χωρις κανενα εχθρικό η ειρωνικό τονο στην φωνη μου για να μην φερω σε δύσκολη θεση τον Dave.
Αλλα αμα συνεχιστεί ετσι... συγνωμη αλλα θα τον φερω, και μαλιστα σε πολυ δυσκολη...

"Αυτο δεν θα επρεπε να ηταν το κομμάτι οπου παθαίνεις κριση πανικου επειδη σου την επεσε ενα αγορι;"

Πηγε να το πει μεσα στο αυτι μου και καλα για να μην το ακουσουν οι υπολοιποι αλλα φυσικα η Zoi, επειδη ειναι ενα κινητό μεγάφωνο την χτυπησα αμεσως με τον αγκωνα μου στη κοιλια γιατί σιγουρα το ειχαν ακούσει ολοι και αυτο με εφερνε ακομα σε πιο δυσκολη θεση.

"Ryan, εκανα κρουασανακια, εχει στο φουρνο..."

Αλλαξα αμεσως θεμα καθως ενιωθα την διαολικα εκνευρισμένη αυρα του να πλημμυρίζει τον χωρο καθως ο Joseph δεν ελεγε να κολλησει απο διπλα μου.

"Δεν θελω..."

Απαντησε κοφτα και αρχισε να περπατάει με μεγαλα και σταθερα βηματα γυρω απο το μεγαλο τραπεζι μεχρι που ηρθε και σταθηκε κοντα σε εμενα και τον Joseph, με κοίταξε για λιγα δευτερολεπτα και υστερα εστρεψε την προσοχη του στον Joseph.

"Παρε τον κωλο σου και μετακινησε τον τρεις καρέκλες μακρια απο την δικια μου."

"Μετακινησε τον εσυ."

Απαντησε ξερα σαν να τον έβριζε χωρις να κανει ουτε ενα βημα.

Τα βλέμματα αμεσως των υπολοιπον παιδιων κολλησαν πανω στον Ryan, λογω αυτης της ξαφνικής συμπεριφοράς του.

Ο λογος παρολο που δενωειχε αναφερθει, ηταν ολοφανερος, πως το εκανε γιατι ζηλευει.

"Δεν ξερω ποιος στο διαλο εισαι, και δεν καιγομαι να μαθω, ομως καλο για εσενα, σηκω και φυγε απο αυτην την θεση με το καλο.
Επισης μπες δες ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, και ρωτα αν εχουν ελευθερη θεση στη εντατικη... η ακομα καλυτερα στο νεκροτομειο γιατι αν συνεχίσεις ετσι εκει θα σε στειλω να καθίσεις!"

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now