✳3.

1.9K 227 77
                                    

L E I L A

Δεν ξερω τι ωρα ειχα ξυπνησει, μα το μονο σίγουρο ηταν πως ηταν νωρις.

Εδω και ωρα εξω στην πισινα ηχουσαν διαφορα ξεσηκωτικα τραγουδια και οι φωνες εξω στον διαδρομο μου θύμιζαν 3ημερη σχολικη εκδρομη που κανενας δεν βρισκοταν στο δωματιο του και ετρεχαν απο το ενα δωματιο στο αλλο.

Ετσι... και να ηθελα να κοιμηθω, αυτο ηταν πρακτικά αδυνατον.

Ανοιγοντας προσεκτικα την βαλιστα με τα πραγματα μου εβγαλα εξω το μαγιο μου και ενα λευκο αερινο φορεμα στραπλες που ειχε μανικια που προσαρμοζονταν στα μπρατσα μου.

Επλεξα τα μαλλια μου σε μια χαλαρη πλεξουδα αφηνοντας λιγες τουφες να πεφτουν ανεμελα μπροστα στο προσωπο μου και εβγαλα τις πιτζάμες για να βαλω το μαγιο.

Δεν πήγαινε με το φορεμα μου φυσικα αλλα δεν μπορουσα να ειμαι με εσωρουχα γιατι... κινδυνευα.

Εγω προσωπικα ντρεπόμουν να εμφανιστω με το μαγιο μπροστα σε αγνωστα αγόρια με τρελες ορμονες και κοριτσια γεματες κόμπλεξ για αυτο δεν θα εκανα μπανιο σημερα, αλλα για καλο και για κακο θα βαλω το μαγιο μου.

Φορώντας λοιπον πρωτα το μπικινι που ηταν ελαφρως ψηλοκαβαλο εβαλα υστερα το σουτιεν δενοντας αρχικα τα κορδονια πισω απο τον λαιμο μου και μετα γυρω απο την πλατη μου.

Κανονικα θα επαιρνα ενα ολοσωμο κοκκινο μαγιο αλλα επειδη η Delia μου ελεγε πως ημουν σαν γιαγια μεσα σε αυτο, με επιασαν οι ανασφάλειες μου και δεν το πηρα μαζι μου τελευταία στιγμη.

Μετα ειχε σειρα το φορεμα, το εβαλα πανω απο το μαγιο μου φτιαχνοντας το λιγο ετσι ωστε να μην φαίνεται πολυ ασχημα και πηρα ενα βιβλιο που ξεκινησα μεσα στο αεροπλανο και το καπελο πριν βγω απο το δωματιο.

Κατεβαίνοντας τις κεντρικες σκαλες για να βρεθω στο ισογειο ακουγα μια φασαρια, η οποια ερχοταν απο την κουζινα, οποτε χωρις δευτερη σκεψη κατευθύνθηκα προς τα εκει έχοντας ενα ευγενικό χαμογελο στα χειλη.

Μπαινοντας μεσα στην κουζινα τους ειδα ολους να κάθονται γυρω απο την μεγαλη τραπεζαρια και να συζητάνε διαφορα.

"Καλημερα."

Αναφωνησα καπως δυνατα για να με ακουσουν και τοτε ολα τα βλεμματα στραφηκαν πανω μου. Με το βλεμμα μου ομως ενωθηκε μονο ενα βλέμμα, και αυτο ηταν του Ryan, ο οποιος μολις με ειδε να μπαινω μεσα στην κουζινα χαμογελασε αυταρεσκα χωρις να παρει λεπτο το βλεμμα του απο πανω μου και γλίστρησε στην καρεκλα του ακουμπώντας την πλατη του στην πλατη της καρεκλας.

Tiny and the AggressiveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα