🔅22.

1.7K 161 55
                                    


L E I L A

Μάλλον είχε πάει πολύ αργα το απόγευμα όταν ξύπνησα την άλλη μέρα. To σωμα μου ηταν μπερδεμένο με τα σεντόνια του κρεβατιού ενώ όλο μου το πρόσωπο είχε τσαλακωθει από τις δίπλες του μαξιλαριου.

Οκ αυτός ήταν ένας πολύ απολαυστικός ύπνος, αλλά το παρατραβηξα.

Σκέφτηκα.

 Δεν θυμάμαι και κανέναν να ήρθε στο δωμάτιο για να με ξυπνήσει...Ούτε το πως έφυγε από το δωμάτιο ο Ryan κατάλαβα... 

Βάζοντας μια ζακέτα, γιατί μόλις ξύπνησα και κρύωνα ελαφρώς, βγήκα από το δωμάτιο για να δω που είχαν εξαφανιστεί όλοι τους.

Πρώτα πέρασα από το δωμάτιο του Ryan μα δεν ήταν εκεί. Ύστερα άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα της Deli και την βρήκα να κοιμάται ακόμα μέσα στην αγκαλιά του David. Χαμογελώντας αμήχανα σε αυτήν την εικόνα έκλεισε προσεκτικά την πόρτα και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα για να δω ποιος από όλους ήταν ξύπνιος!

Κατεβαίνοντας λοιπόν στην κουζίνα τον μόνο που βρήκα εκεί ήταν ο Loui, ο οποίος ήταν μονάχα με το μποξερακι του και έφτιαχνε λογικά για τον εαυτό του, ψωμί με nutela.

Εγβ, στρέφοντας άλλου αμήχανα το βλέμμα μου χαμογέλασα και ζήτησα συγνωμη.

"Ο δικός σου είναι στην πισίνα."

Αναφώνησε αδιάφορα συνεχίζοντας να αδειάζει το δοχείο με την nutela.

Αν δεν τον ήξερα καλά θα έλεγα πως βασανίζεται από έναν μεγάλο ανεκπλήρωτο έρωτα... Αλλά δυστυχώς τον ξέρω και θα πω απλά ότι από καπου χάνει.

Χαμογελώντας σε αυτήν την σκέψη βγήκα έξω στην βεράντα και βρήκα τον Ryan να κολυμπά μέσα στην πισίνα πάνω κάτω ασταμάτητα. Δεν φαινόταν να τον χαλαρωνε το νερό. Αντιθέτως, ήταν σαν να ξεσπούσε την οργή του, και αυτό διαγράφοταν στις κινήσεις του.

Πλησιάζοντας αμιλητη την πισινα, έβγαλα την ζακετα και τα παπούτσια μου και μπήκα αργά μεσα, περιμένοντας τον να φτάσει κοντα μου.

Βλέποντας το σώμα μου μέσα στο νερό, έβγαλε το κεφάλι του και με πλησίασε κοιτώντας με έντονα.

Πριν προλάβει να πει κάτι ξεκόλλησα το σώμα μου από τον τοίχο και τύλιξε τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του ενώνοντας τους θώρακες μας απόλυτα. Έτσι ένιωθα τον γρήγορα χτύπο της καρδιάς του πάνω στο δικό μου σωμα οσο οι βαθιες και έντονες του έπεφταν στην καμπύλη του λαιμού μου.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now