💠5.

1.9K 223 132
                                    

Ξυπνησα νωρις και εγραψα ολο αυτο, δεν θα ξανα επαναληφθεί 😉😂

L E I L A

"Ryan;"

Ακουστηκε η φωνη μου λες και καποιος μου εσφιγγε τον λαιμο και μου εκοβε την ανασα. Αμεσως η καρδια μου αρχισε να πάλλεται υπο ακανονιστους ρυθμους νιωθωντας τα πνευμονια μου να καινε.

"Τι κανεις τετοια ωρα ξύπνια;"

Ρωτησε ξερα και αρχισε να κανει αργα και σταθερα βηματα προς το μερος μου κανοντας εμενα αντανακλαστικα να οπισθοχωρησω.

Το οτι ομως κρατουσα αποσταση με αυτον, δεν σήμαινε πως δεν μπορουσε να χαζέψει το σωμα μου που καλυπτόταν μοναχα με κοντο λουλουδενιο ροζ νυχτικο και αυτο με εκανα να κομπλαρω ακομα περισσοτερο.

"Εμ εγω-εγω δεν ειχα υπνο... και πηγα στην Zoi επειδη ουτε αυτη κοιμοταν και τωρα νυσταξα και παω πισω στο δωματιο μου. Καληνυχτα... βασικα καλημερα!"

Ξεφουρνισα την πρωτη δικαιολογία που μου ηρθε στο μυαλο και μπηκα γρήγορα μεσα στο δωματιο μου λέγοντας στα κορίτσια να κανουν ησυχία γιατι ηταν απεξω ο Ryan.

"Λοιπον μια μια τρεχει στο δωματιο της! Γρηγορα τωρα που μπηκε στο δωματιο του!"

Τους ειπα και αυτες αθόρυβα ετρεξαν προς τα δωματια τους αδειάζοντας το δικο μου.

Λες κατι να καταλαβε;

Μπορει να ακουσε κατι... Οχι, δεν νομιζω, αν ακουγε κατι θα μου το χτυπουσε!! Ετσι και αλλιως δεν εχω να ανησυχώ για κατι, αφουδεν εκανα κατι εγω. Ετσι δεν ειναι;

Next Day

"Καλημέρα."

Μουρμουρισαμε νυσταγμενες με την Zoi μολις μπήκαμε μεσα στην κουζίνα οπου ηταν μονο τα αγορια.

Οι τρεις πριγκίπισσες δεν θα μας κανουν συντομα την τιμη να ξυπνησουν εξαιτίας του χθεσινου παιχνιδιου οποτε... ημασταν ολες στην διαθεση τους.

"Καλημερα."

Απαντησε μονο ο Peter. Οι αλλοι φαίνονταν ολοι καπως σκεπτικοι... βασικα ο Philip και ο David ηταν σκεπτικοι, ο Ryan και ο Lou απλα μας απαξιωσαν!

"David... μας τελείωσε το γαλα;"

Ρωτησα κατσουφιασμενη καθως ταρακουνησα το αδειο κουτι του γαλατος.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now