💠9.

1.9K 229 156
                                    

L E I L A

Ηταν απόγευμα ολοι τους ειχανε μπει μεσα στο σπιτι για να κατσουν κατω απο τον δροσερό αερα του κλιματιστικού αφου ο ηλιος τους ειχε κατακαψει ολους κοκκινιζοντας το λευκο δερμα των περισσότερων και δεν εκαναν απολύτως τιποτα.

Εγω απο την αλλη που ημουν ολη μερα μεσα στο σπιτι επειδη ειχα αναγουλες απο την χθεσινή βραδιά, ειπα τωρα που ενιωθα καλυτερα και δεν εχει πολυ ηλιο να βγω εξω για μια βολτα στην παραλια.
Κατεβαίνοντας λοιπον απο το δωματιο μου, φορώντας ενα κοντο τοπ που έδενε στο στήθος με ενα φιογκο και με το ιδιο ασορτί μοτίβο στην μακρια αέρινη φουστα με την σχισμή της μεχρι πανω τον μηρο, κατευθυνόμενη προς το σαλονι, χαιρερησα τα παιδια με ενα απλο νευμα του χεριου μου.

"Για που το εβαλες εσυ mon chérie τοσο ομορφη;"

Ρωτησε χαμογελώντας μου ο David κανοντας με να νιωσω λιγουλαακι αμηχανα υπο το βλεμμα ολων των αγοριων που με κοιτουσαν γκουχου... εντονα... ιδιαίτερα του Ryan ο οποιος μαλλον, μπορουσε να μαντεψει που πήγαινα αν και εκανε μεγαλο λαθος... αλλα δεν πειραζει μωρε, εμεις θα τον αφησουμε να πιστεύει αυτο που μας οφελει!!!!

"Ειπα να βγω να κανω καμια βόλτα στην παραλιακη, εχει πολυ ωραιο ηλιοβασίλεμα."

Απαντησα τελικα λέγοντας τους την αληθεια, ομως καποιοι δεν πείστηκαν και πολυ με αυτο που ειπα και έσπευσαν αμεσως να μου το δειξουν.

"Εχει και ωραιους παιδεραστές, για αυτο προσεχε, μην πεσεις πανω σε κανεναν!"

Γρυλισε ειρωνικά ο Ryan χαριζοντας μου ενα αυταρεσκο χαμογελο, απο εκεινα που με εξοργίζουν και αλλάζουν την πετσα μου σε στρουμφισια απόχρωση.

"Και εσυ που το ξερεις, συχναζεις και εσυ μαζι τους εκει;"

Απαντησα αποτομα γυρνώντας να φυγω ακουγοντας απο πισω μου τα επιφωνήματα θαυμασμού που εβγαζαν τα παιδια κανοντας με να χαμογελασω ικανοποιημένη με τον εαυτο μου ενω έβγαινα απο το σπιτι.

Γελοιε, κρετινε, ξεδιαντροπε! Ηλιθιε!!!

Τσιριζα ασταμάτητα απο μεσα μου καθως κατέβαινα κλωτσοντας καθε πετρα που συναντουσα στον δρομο προς την παραλια και μολις εφτασα εβγαλα τα παπούτσια μου για να πατησω στην δροσερή αμμουδιά για να μπορεσω να βαλω τα ποδια μου στην θαλλασα οπου μικρα κυματακια εσκαγαν στην αμμο και έσβηνε τις πατημασιές των ανθρώπων που πριν λιγη ωρα ειχαν περάσει απο εδω.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now