🔅10.

1.9K 225 62
                                    

L E I L A

Εγειρε ελαφρως προς το μερος μου, περασε το γυμνασμένο του χερι γυρω απο την μικροκαμωμένη μεση μου και με κολλησε πανω στο σωμα του καθως τα απαλα του χειλη φιλουσαν τα δικα μου. Το αλλο του χερι μου χάιδευε απαλα την πλάτη και σιγα σιγα κατέβαινε προς τους γλουτούς μου οπου και εστιασε την προσοχη του χουφτωνοντας τους.

Οι ανασες μου ηταν κοφτες και η καρδια μου φτερουγιζε σαν τρελή απο την εκπληξη και τον ποθο... σαν να μου εδινε να καταλαβω πως αυτο που συμβαίνει ηταν σωστο... μα  οι φωνες στο μυαλο μου ωρυονταν ασταματητα λεγοντας μου να τον σταματήσω... μα το θεμα ηταν πως δεν μπορουσα. Στιγμιαιες ανατριχιλες μου προκαλουσαν τα χαδια του πανω στο σωμα μου καθως επαιζε με το χείλος του εσωρουχου μου αφου ειχε εισχωρήσει το χερι του μεσα απο την σχισμη της φουστας ερχόμενος αντιμέτωπος με το εκτεθειμένο δερμα μου.

Δεν εβρισκα την δυναμη να τον διωξω μακρια μου. Αλλα ουτε ηθελα να συνεχιστεί ολο αυτο...

Ειναι λαθος. Θα πληγωθω και το ξερω.

Αυτος σαν να διαβασε τις σκεψεις μου, αφησε αλλο ενα απαλο φιλι στα χειλη μου και απομακρύνθηκε ελαφρως απο κοντά μου κοιτώντας με βαριοανασαινοντας.

Εγω μην εχοντας το θαρρος να σηκωσω το βλεμμα μου... η εστω να κανω την οποιαδηποτε κινηση, το χερι του υψωθηκε στο πηγούνι μου και αργα το σηκωσε ετσι ωστε να ενώσουμε τα βλέμματα μας.

"Leila..."

Αναφωνησε πανω στα χειλη μου εγείροντας το κεφαλι του για να ακουμπησει το μετωπο του με το δικο μου.

"Συγνωμη για χθες... ημουν τοσο νευριασμένος μαζι σου που δεν καταλάβαινα τι εκανα... η τι ελεγα...
Μολις καταλαβα πως σου φερθηκα απλα... αηδιασα! Ησουν πολυ μεθυσμένη και εγω... απλα έπαιξα."

Ενιωθα τα ματια μου να τσουζουν, δάκρυα ηθελαν να βγουν στην επιφάνεια αλλα εγω δεν το επετρεπα! Οι λυγμοι μου ειχαν κατσει στον λαιμο και ξαφνικα το στομαχι μου αρχισε να ποναει σαν να μου εδωσε μια γερη μπουνια.
Το ειχα υποσχεθει, δεν θα παραδεχομουν ποτε πως με πληγωσε... πως με πονεσε, αλλα με ποναει περισσότερο να το αρνούμαι απο το να το πω...

"Ryan... θελω να μεινω μονη μου."

Απαντησα κοφτα βγαίνοντας απο την αγκαλια του και πηγα να απομακρυνθω αλλα με σταματησε κρατωντας με απο τον καρπο.

"Lei, που πας;"

"Αφησε με Ryan, δεν εχω καμια ορεξη για τα παιχνιδια σου πια απλα ασε με! Πανε παιξε με οποια και με οσες θες, αλλα σε παρακαλω, μην με ξανα αγγίξεις."

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now