🔆12.

2.1K 221 102
                                    

L E I L A

Ελεγα πως τα χειροτερα πέρασαν... πως αυτη η μικρη περιπετειουλα με το ανεβασμα ηταν το μονο δυσκολο- αβολο που θα χρειαστει να ζησω αυτες τις μερες...

Ελα ομως που το φτωχό μυαλουδακι μου ποτε δεν φανταζόταν πως θα καιγομουν σαν λουκανικο σε μπάρμπεκιου απο τον παρα πολυ καυτό ηλιο στα πρωτα 15 λεπτα του ταξιδιου;!

Τσουζει ολο μου το σωμα, ειμαι νευριασμενη με τον εαυτο μου που τους αφησα να με πείσουν να ερθω και να περασω 3 μερες σε ενα ιστιοπλοϊκό... το οποιο παρεμπιμπτωντος ηταν ονειρικό. Ειχε 2 μπανια 10 καμπινες και 1 κουζινα μαζι με ενα μικρο σαλονακι...

Μην ξεχασουμε και το τεραστιο κατάστρωμα πανω στο οποιο 3 μπριζολες ακα Sophie, Deli, Cali που εκαναν ηλιο-ψησιμο γιατι μονο ηλιοθεραπεια δεν το λες αυτο.

Και να'μαι τωρα, καθιστή καπου που ειχε σκια, μεσα στο αντηλιακο και φυσικα φορώντας το καπελακι μου διαβάζοντας ενα βιβλιο, οσο τα αγορια προσπαθουσαν να βαλουν μουσικη στα ηχεία που ειχε μεσα στην καμπίνα και ετσι, υστερα απο αρκετή προσπάθειας εκλεισαν την μηχανη στην μεση του πουθενα, βασικα ημασταν αναμεσα στην Μασσαλία και την Κορσική... πιο κοντα στις ακτες της Κορσικης για την ακρίβεια.

Κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι θα μεναμε 2 βραδιά στην Κορσική (νησι της Γαλλίας) σε ενα μικρο εξωχικο της οικογένειας Connéll, αλλα δεν ηταν και σίγουρο γιατι μας το κρατουσαν μυστικό και καλα τα αγορια...

Εγω πάντως μετα απο 5 ωρες σε ιστιοπλοϊκό θα ξεραθω στον υπνο και δεν με ενδιαφέρει αν εχουν προγραμματίσει το οτιδηποτε.

Αφου λοιπον εβαλαν μια ντιτζεικη μουσικη στα ηχεία, ηρθαν μπροστα οπου ημασταν εμεις τα κοριτσια και αρχισαν να μας πειράζουν...

Βασικα πειραζαν τις αλλες γιατί εγω τους κοιτουσα δολοφονικα ολη την ωρα προειδοποιώντας τους να μην με πλησιασουν.

Ομως για κακη μου τυχη δεν παρέμεινα για πολυ ανέγγιχτη.

Αφου ειδαν το ποσο ξενερωτες ηταν οι αλλες τρεις, και αφου ηξεραν πως αν πειραζαν την Zoi θα έμπαιναν στην εντατική, γυρισαν την προσοχη τους σε εμενα.

Και ετσι λοιπον απο εκει που δεν το περιμενα ηρθε ο Philip προς το μερος μου και με σηκωσε στην αγκαλια του πλησιαζοντας τα αλλα αγορια.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now