✳7.

1.9K 214 195
                                    

A/N: Ενημερωτικά ενημερώνω οτι θα υπαρχει βια και σεξιστικές σκηνες και δεν εννοώ την σεξουαλικη πραξη.
Σορρυ αλλα ορκιστικα να μην ειμαι basic σε αυτην την ιστορια😭

L E I L A

"Εισαι σιγουρη, εννοω δεν..."

Πηγε να πει μα τον διεκοψα βαζοντας το δαχτυλο μου πανω στα χειλη κλεινοντας το ματι. Η διασκέδαση δεν θελει σκεψη, αλλα απερισκεψία!

"Ποτε δεν ημουν πιο σιγουρη! Μπορεις να μου φερεις και αλλο ποτο; Παρακαλω;"

Πεταρισα τις βλεφαριδες μου παιχνιδιάρικα και πηγα να κατσω σε ενα ελευθερο κουτσουρο γυρω απο την φωτια περιμένοντας τον.

"Οριστε."

Έτεινε το ποτηρι προς το μερος μου και υστερα εκατσε διπλα μου χαμογελώντας μου στραβα.

"Λοιπον, επειδη ειμαστε καινούργιοι στο παιχνιδι πρεπει να ξεκινήσουμε εμεις. Οποτε λεω να ξεκινησω εγω πρώτος...." Δηλωσε ο Riven σε εμενα και στα παιδια μα πριν ολοκληρώσει την προταση του τον διεκοψα παίρνοντας τον λογο.

"Οχι! Θα ξεκινήσω εγω, οι κυριες προηγούνται εξάλλου!"

Του ειπα παιχνιδιαρικα και εστρεψα το βλεμμα μου στα υπολοιπα παιδια περιμένοντας να μου πουν τι επρεπε να κανω καθως ηπια μια γουλια απο το 4 ποτηρι για σήμερα που μου φανηκε πιο δυνατο απο τα υπολοιπα 3. Η οραση μου ηταν θολή, οπως και οι σκεψεις μου. Ολο μου το σωμα ειχε τεθει σε υπερκινητικότητα, τιποτα απο οτι εβλεπα δεν μου αρεσε μα συνεχισα να γελαω θεωρώντας πως ετσι θα επρεπε να περασω την βραδιά μου. Μα γιατι συνεχιζα να γελαω αφου δεν το ηθελα ολο αυτο;

"Αφαιρεσε το σορτσακι σου και μεινε χωρις αυτο μεχρι τον επομενο γυρο.." Μου ειπε ενας κοντος ξανθούλης απο την απεναντι μερια της φωτιας ο οποιος γελουσε πονηρα με την παρεα του, αλλα ο εγκέφαλος μου δεν το εκλαβε ως κατι ειρωνικο και αμεσως έσπευσα να απαντησω.

"Ωουυ.. αυτο ειναι απλο."

Απαντησα γελωντας πνιχτα και σηκωθηκαμε αμεσως ξεκουμπωνοντας αργα το σορτσακι, και με αργες κινησεις το αφαιρεσα ενω ακούγα μερικα επιφώνημα απο τα αγορια, ενω οταν εριξα το βλεμμα μου στον Riven τον ειδα απλα να χαμογελαει δαγκωνοντας το χειλος του καθως παρατηρουσε το σωμα μου.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now