💠21.

1.6K 167 13
                                    

  L E I L A

Ειχε παει 3 τα ξημερώματα οταν φτασαμε επιτελους στο εξοχικό ολοι μας σωοι και αβλαβείς.
Τα κοριτσια αλλα και ο Philip μας περιμεναν με ανυπομονησία στην τραπεζαρία της κουζίνας έχοντας φτιαξει αρκετα σάντουιτς για ολους μας καθώς πεθαιναμε της πεινας και έφτιαξαν ζεστες σοκολατες για να ζεσταθουμε μετα απο αυτην την μεγαλη περιπέτεια που ζησαμε.

Μολις ο David την εξώπορτα για να μπουμε, η αδελφή μου ετρεξε γρήγορα κοντα του για να χωθεί στην αγκαλια του και να χαθεί μεσα σε αυτην. Η Cali απο την αλλη απλα σηκωθηκε αποτομα απο την καρεκλα της μολις ειδε και τον Loui να μπαίνει υγιής στο σπιτι, αλλα δεν τολμησε να τον πλησιασει. Εμεινε μοναχα στην θεση της να κοιτα το αγορι που της αρεσει μετα δυο καταγάλανα βουρκωμένα ματια. Ο Loui βλέποντας την στην αλλη ακρη της τραπεζαρίας να τον κοιτα ανακουφισμενη, της χαμογέλασε  γλυκα και πήγε να αλλάξει τα βρεγμένα ρουχα που ειχαν κολλησει πανω στο δέρμα του.

Ο Philip απο την αλλη, κανοντας μοναχα ενα νευμα στα παιδια σηκωθηκε απο το τραπεζι και προχωρησε προς τις σκαλες έχοντας ως προορισμο το δωματιο.

Δεν μου αρεζε αυτη η κατασταση και αυτη η ένταση που ειχαμε μεταξυ, στο κάτω κατω ειναι κολλητός μου φιλος απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτο μου,αλλα... οποιος και αν ειναι, φιλος, γνωστος η αδελφος, πρεπει να ξέρει την θεση του!

"Μωρο μου..."

Ακουσα τον Ryan να ψελλίζει διπλα μου κάνοντας με να σηκωσω αμηχανα το κεφαλι μου και να τον αντικρίσω.

"Πηγαινε να αλλαξεις, θα ερθω στο δωμάτιο σου οταν αλλαξω και εγω..."

Μου ειπε γλυκα αφήνοντας μου ενα ζεστο φιλι στο μέτωπο και ενα απαλό χαδι στο μαγουλο μου. Κουνώντας καταφατικά το κεφάλι μου, του χαμογελασα και υστερα προχώρησα προς τις σκαλες ανεβαίνοντας τες βιαστικα.

R Y A N

Πριν προλάβω να μπω στο δωματιο μου, με σταματησε η Sophie πιανοντας μου το χερι και μου ζήτησε να μιλήσουμε για ενα σημαντικό θεμα. Στην αρχη ηθελα να της πω πως ημουν πολυ κουρασμένος και τα σχετικά μπας και φυγει αλλα τελικα αποφάσισα να ακουσω τι ειχε να μου πει ετσι ωστε να μην την εχω στο νου μου υστερα.

"Ελα περνα μεσα."

Της ειπα κάνοντας λιγο ακρη ετσι ώστε να μπει στο δωματιο για να μιλήσουμε ανετα.

Tiny and the AggressiveWhere stories live. Discover now