U Turn//0.9

10.5K 532 98
                                    

Bölüm müziği:
Chef bi -Okyanus

Bölüm müziği:Chef bi -Okyanus

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

●🖤

ImaginePerest:Kayboldum

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

ImaginePerest:Kayboldum...

40 beğeni

Kaybolmuştum.

Nefes almam gerekirken ,soluksuz kalmıştım. İnsanlar'ın tuhaf bakışlarının altında ellerime kadar uzanan hırkayı ısrarla çekiştirdim.

Göremezsiniz acımı , sadace bakarsınız ama göremezsiniz!

Boğazıma takılan acıyı yutkunarak geçiremiyordum. Mis kokan bahçelere uzanmak yerinr kaçıyordum.

Yapamazdım, kendime acırken onun da bana acımasını kaldıramazdım.

Cebimde  titreyen telefonun kıpırtısıyla istemsiz irkildim. Ruhum bedenimden habersizce gitmiş gelmek istemiyordu. Kalbim ise aksine ondan gelecek bir haber için çırpınıyordu. Gözlerime tutunan yaşlarımı titrek parmaklarımla silip  heyecanla telefonumu tuttundum.

Ruhum gitme ,sana ihtiyacım var..

Ekrana yansıyan ifademin garipiğiyle gözlerim şokla aralandı.

Bir bildiriminiz var .
Instagram

CemTuğrul sizi tekip etmek istiyor.

Ne?

Düşecek gibi olan telefonu sıkıca kavrarken bedenimde baş göstermeye başlayan titremeye engel olamadım. Bir başkasını düşleyen kalbim sızladı. Kendimden dahi kaçarken bu neydi ?

Yine mi..

Cem'e dair unuttuğum tüm duygular  acıyla usul usul zihnimden kalbime sızdı. Şimdi olmazdı. Barlas'tan vazgeçmek ve ona ulaşmak o kadar ince çizgideyken bu canımı acıtmaya başlamıştı bile. Sadece Barlas'a biraz yaklaşmak  , iyi hissetmek istemiştim. Şimdi onunla iletişime geçmemle birisinin radarına girmiştim.

U Turn || TextingWo Geschichten leben. Entdecke jetzt