U Turn//5.3

4.4K 247 364
                                    


Bölüm müziği:

Gökşin Derin- Köhne

Pera-Seni kaybettiğimde

Pera-Seni kaybettiğimde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




●🖤

Gökyüzünün maviliğinde  siyah benekler gizliydi , güzelliğin perdesinde sinen çirkinlikler , karanlığın altından sızan minik ışık parçacıkları.

O  ,ruhu aydınlık adam .

Ben , bedeni karanlık kadın.

Masal gibiydi , mutluluk dileklerin dalında , yaşanmamış çocukluklar vardı rüyalar da belki de bu yüzden karamsar bu yüzden huzursuzduk. Gülen yüzümün ardında gizlenen şey ise mutsuzluklu.

Bir acının meyvesinde dilim tatlanmıştı. Bir acı , ruhumu dingin bir mutlulukla tanıştırmıştı. Ses tellerim, çığlıklarımın arasında kaybolmuş ve bir daha da bana geri gelmemişti. Kaybımın üstüne yattığım o hastane de bir umut sarmıştı bedenimi.

Pusula gibi..

Sulanan göz pınarlarımın ardından burukca gülümseyip parmaklarımı bileğimdeki rengarek bileklerime götürdüm. Gözlerim yumulu , sanki hayalimde görüyor gibiydim.

İlk bir söz ile başlamıştı , sessiz. Sonra benimsenmiştim , sessizim. Daha sonra ise görmeden kalbimi bir kalbe bağlamıştım , gideceğini bilmeden..

Hiç ummadan , gitmişti...

Öylece gitmiş ,geri geleceğim dese de gitmişti. Kalbimin ortasına ufak bir yara açıp gitmişti , o yara onu bulamadığım her gün daha da büyümüştü. Saatler geçiyor , günler haftaları kovalıyor ,  ben onu bulamıyordum. Bir pusulayı nasıl bulabilirdiniz ki ?

Size yön gösterecek adamı avucunuz içinde nasıl tutabilirsiniz ki ?

Tutamamıştım , o gitmiş , ben azar azar kendimden kaybetmiştim . Haftalar, aylara dönüşmüş , umudum bir yırtıktan sökülen iplik gibi günden güne azalır olmuştu.

Bir adam sevmiştim , ruhunu hissettiğim ama göremediğim.

Ta ki o günden sonra..

Azar azar kaybeytiğim umudum bir gün sarsılmıştı , hemde sadece duyduğu tek bir isimle ,

Pamir Barlas ..

Okula kaydığımı aldırdığım gün sessizliğimin karanlığın da derslere girmiş sakin bir gün geçirmiştim.Kimse sessizliğime bir neden bulmamış, sanki hiç gelmemişim , hiç yokmuşum gibi hayatlarına devam etmişlerdi.

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now