U Turn//2.1

6.1K 344 225
                                    

Bölüm müziği:
Just A dream - by Nelly

Bölüm müziği: Just A dream - by Nelly

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


●🖤

Nefes ..

İç sesime kulak verdim .

Nefes , nefes nereden alınıyordu ?

İnsan'ın ismini bile unuttuğu şu anda benim işlevsel solunumu unutmam garip miydi ?
Sevdiğiniz çocuğun tam karşınızda size doğrudan bakıyor ve sizden cevap bekliyor oluşu ne demekti ? Benim için bu sorunun cevabı acıydı.

Sanırım sessizliğim ilk defa kamçılamıştı kalbimi.

Her insan'ın hayatında bir dönüm noktası olurdu ya , işte şu anda onu yaşıyordum ya da yaşayacaktım. Her başımı yastığa koyduğumda bugünün ,daha doğrusu onunla ilk karşılaşmamızın hayalini kurardım ve şimdi gerçekleşiyor olması , tuhaftı.

Tuhaf olanı ise heyecanım sevgiden değildi ..

Barlas 'ın şüpheli bakışları yüzümde sinsice dolaşırken ben konuşmaktan çok uzaktım , sadece donmuş bir şekilde kalakalmış, suratına bakmamak adına her şeyi yapıyordum.

"Telefon senin mi ? "

Sessizliği bozan sesiyle bu sefer tamamlanmış sorusu ile sertce yutkunup başımı doğrulttum. Bakışlarım, Koyu kahve irislerle kesişince telaşla hızla gözlerimi kaçırdım. Bu şekilde ortaya çıkmayı hiç düşünmemiştim ki , şimdi bocalamam çok mu anormaldi ?

"Sana diyorum , kulakların duyuyor mu ?"

Bu sefer daha sert çıkışı ile sıçradım olduğum yerde . Neden bu kadar acıtıyordu bu ses ? çaresizce bakışlarımı ayaklarıma diktim , ellerim ise oturduğum bankın iki yanını sıkıca kavramıştı.

Şimdi olmazdı , şimdi değil..

Benden ses çıkmayışı ile Barlas'ın hoşnutsuz mırıltısı ile başımı tereddütle kaldırdım. Bu sefer yüzündeki şüphe şimdi boşluğa düşmüş bıkkın bir ifade ile bakıyordu bana , bu bakışı içimdeki bir yerleri kırmıştı.

Neden öyle bakıntın ki ..

Artık sinir ve kırgınlıktan ağlamak durumuna gelmişken , çare aradım.Bir umut etrafta gezdi gözlerim , birisinin beni şu durumdan kurtarmasını diledim , umutsuzca..

"Cevap vermediğine göre senin değil ."

Tok sesiyle kendime gelirken  gözlerim, bana doğru gelen bedeniyle korkuyla irileşti. Telaşla başımı  iki yana sallamamla bile göz ucuyla bakıp , umursamadı.

Umursanmadım onun gözünde..

Ve eli tereddütsüzce masadaki telefonumu buldu.

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now