U Turn//2.3

5.9K 348 44
                                    


Bölüm müziği : 
Kahramandeniz -
böyle sever

Bölüm müziği :  Kahramandeniz -böyle sever

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🖤

Elimdeki çantanın ön gözünden kulaklığımı çıkarıp kapşonlu hırkamın cebine koyarken , diğer elimlede çantamı sırtıma almıştım. Eylül'ün ısrarıyla giydiğim cropun üzerine hırka çekmemle ısrarları boşa düşürmüştüm .

"Heh! şapkasını da kafana geçir tam olsun Nefes! Hırsızlığı hangi binaya gireceksin?"

Ne alakası vardı şimdi? Omuz silkip arkama dönmemle Sırtımda elini hissetmem gecikmedi. kafama örtülen kapşonla sinirle soludum. Hiç ,neden giydi demez, direkt yargılardın zaten canım arkadaşım! Kulaklığımı kulağıma geçirdikten sonra arka cebime telefonu koymam imkansızdı , ne yani elimde mi taşıyım koca telefonu, tabikide cebime koyacaktım.

"Hiç bana ters ters bakma , sinirliyim sana! Geceden beri amcaoğluna olan aşkından bahsediyorsun ama abimin konusu açılınca kaçıyorsun ."  Kollarını hızlı hızlı savururken , aynı zamanda basbas bağırmasına gülümsedim. Duyduğumu biliyordu ama yine de ısrarla bağırıyordu.

"Komik mi Nefes!"  Ovvv . Hızla sırıtışımı silip ellerimi 'hayır' dercesine sallarken , cidden sinirlenmiş olsa gerek yüzüme dahi bakmadan caddeden karşıya geçti .

Geceden beri Barlas'ı onu anlatmam , abisini nereden tanıdığımı unuttur mu sanmıştım ? Aptalım! Ama asıl aptal olan ise Cemdi . Beni sevdiğine bile inanmazken , tutupta kardeşine bundan bahsetmek , bilmiyorum  zor gelmişti. Eylül de devamlı dibimde olduğundan Cem'e mesaj atarak Eylül konusunu konuşamamıştım.

Kısacası ne yapacağımı bilmez durumdaydım.

Sıkıntıyla derin bir soluk alıp , ağır adımlarla yürümeye başladım. Zihnim ısrarla Cem'i düşünmek istemese de , olayların gidişatı ona varıyordu , ne güzel(!)

O anda dalgınca yolda yürürken gözlerim kocaman taşı görmedi , hadi bakalım.Önüme bakmayan gözlerime söverek yere savrulurken, bileğimde hissettiğim garip sızıyla algılarım sıfırlandı. Ayağım bir şeye takıldı ve ben daha ne olduğunu anlamadan yüz üstü yere yapışmayı bekledim.

Evet , hala bekliyorum ?

"Ben halimden memnunum  da , sende mi Nefes ?"

Çok yakınımdan gelen sesle bedenim kasıldı ve belimdeki elin varlığını şimdi hissetmiştim.

Lütfen bu klişe olmamış olsun..

İşte o anda içimdeki dilekler boşluğa düştü.Ne ara kapattığımı anlamadığım gözlerimi yavaşca açıp , üzerime doğru eğilmiş olan Cem 'e şokla baktım.

Kahretsin!

Sertce yutkunurken , Cem'in yarım ağız gülüşü daha da derinleşti. Gözlerim şaşkınca Cem'in yüzünde gezinirken , zihnim uyarı çanlarını çalmaya başlamıştı. Acaba hala aynı durumda mıydım ben ?

Burnuma yoğunca gelen Cem'in kokusuyla gözlerimi mümkünmüş gibi daha da açıp, ellerimi göğsünden sertce ittirdim.

Cidden çocuğun kucağında düşüncelere dalmak zorunda mıydım ?

Hızla kendimi kollarının arasından kurtardım ve nefes nefese arkama döndüğüm gibi Cem'in suratına dahi bakmadan kafam eğik koşar adımlarla kaçtım.

Allah'ım bunu nasıl silebilirdik acaba ?

●🖤

Instagram

Direct↗

Eylüll:yuh lan! 

Eylüll:filmlerde böyle çekip giden kızın arkasından koşmazlar mı ?

Eylüll:Nefes , 20 dakika oldu , YİRMİ!

Eylüll:neyse azıcık daha bekliyim gelmeni,

Eylüll:gelmiyorsun

Eylüll:bok gönlümü alırsın

Eylüll:ben bunun intikamını almaz mıyım?

Eylüll:tabi cevap yok

Eylüll:cevaba gerek yok , alırım😈

Eylüll:azıcık üç buçuk atmanı görelim Civciv

Eylüll:ikimizin resmini paylaştım.

Eylüll:veee bir güzellik yapıp seni etiketlemiş olabilirim😉

Eylüll:veee bir güzellik yapıp seni etiketlemiş olabilirim😉

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@Eylüll  My girl 😉
5876 beğeni 200 yorum

●🖤

Yıldıza dokunmayı unutmayalim🌟

Cem , seni şanslı çocuk 😂

Eylül'ün yaptığı şeye yorumunuz? 😂

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now