U Turn//3.2

4.7K 329 131
                                    

Bölüm müziği;
Lust-Aslında

Bölüm müziği;Lust-Aslında

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

●🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🖤

Cafe'nin kapısının açılıp kapanması ile gözlerim titrek bir şekilde arkası dönük hızla adımlarla ilerleyen Cem'i buldu. Hınçla yağan yağmurun sesi kulaklarımı dahi aşındırırken , o umursamadı , gitti öylece.

Ah Cem..

"Nefes... Abim.."

Eylül'ün ağlayışının arasından acılı mırıltısı yüreğimde en derin yere dokundu. En yakın arkadaşımın abisini bu hale getiren bendim , bu acıyı onlara veren bendim. Tamam sevgisine karşılık veremiyordum ama gözünün önünde de bunu yapmamalıydım.

Barlas'a olan sevgimi onun gözü önünde yaşayamazdım.

O anda yapmam gerekeni yapıp , arkama bakmamak için kendimi kasarak Cafe den kendimi dışarı attım. Sebep olduğumu ben düzeltebilirdim.

Dışarı çıkmamla hafif çiseleyen yağmur hızlandı. Saçlarıma , oradan yüzüme ilerleyen su damlalarını umursamadan havayı soludum derince . Toprak kokusu hafiften burnuma sızarken , gözlerim biraz uzağımda sırtı dönük öylece duran Cem'i buldu.

Öylece , sabit bir şekilde duruyordu , ne yürüyor , ne de bir hareket..

Gözümün önüne düşen saçımı elimle çekip usulca Cem'e doğru yürümeye başladım. Her adım atışımda , giydiğim babate giren su, rahatsızca yerini belli ederken ,umursamayarak adımlarımı hızlandırdım.

Sessizlik , bana özel bir şey gibiydi. Öyle ki şu anda bile adımlarım yavaşca Cem'e yaklaşmış , varlığımı farkettirmemiştim. Aramızda üç, dört adım kala durmamla kısık sesi kulaklarıma ilişti.

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now