U Turn//6.2

1.2K 89 31
                                    

Bölüm müziği: katy Pery - E.T

🍷

0536*******:O zaman sorumu değiştiriyorum

0536*******: kim değil , hangisi olmamı isterdin?

Siz: Neden?

0536*******: Neden?

Öfkeyle çarptım telefonu masaya. Gecenin yarısı evdeki sessizlikten dolayı tok ses yankılandı.

"Ödümü al Nefes bir o kaldı zaten!"

Eylül 'ün tiz bağırışına hak vermedim desem yalan olurdu , elimin ayarı yoktu. Kendim dahi irkilirken sıkıntıyla soludum. Beni Aptal eden mesajlar yüzündendi bu hallerim! Öfkeliydim ama tam olarak mesajlara mı ,sahibine mi ,kendime mi bunu ben bile bilmiyordum. Ya da hepsini geçtim asıl olay beni hala düşünmesine mi yoksa yine beni sınamasına mıydı?

Buğra demişti bir de, şaka gibi!

"Abim bu."

Ne ara başıma gelmiş telefonumu almıştı bilmiyorum ama sesindeki farkındalık bende etki etmedi çünkü anlamıştım Cem olduğunu.

Ne zaman mı ?

Bana iki seçenek sunmasıyla mı yoksa gerçekten mesajlar da onu hissetmemden mi onu hala anlamış değildim ama bazı detaylarla netleştirmiştim.

Yorgunca ellerimi oynattım.

"Neden bunu bana yapıyor?"

Fazla soru yoktu. Yorgundum ama yorgunluğum , benim Cem'e yaptıklarımla kıyaslanınca komik kalıyordu.

Yanındaki pek güzel sevgilisini saymazsak.

"Bilemiyorum . Abimin aklı nasıl çalışıyor hala anlamış değilim ama tek bildiğim bir gerçek var ki .." göz kırparak hülyalı bir şekilde fısıldadı ."Abimin gözü senden başkasını görmüyor.."

Sözlerinin etkisiyle istemsiz yutkunarak gözlerimi kaçırdım. Umut ettiğim ile bulduğum arasında sayısızca fark olsa da haklıydı .

Hissediyordum , sevgisini bir şekilde hissettiriyordu.

"Neyse ben yatıyorum malum yorucu bir gündü . Sende fazla oyalanma dinlen , ayakların üstüne de basma bugün burada uyu ."

Salondaki koltuklara ufak bir bakış attığımda yastık ve battaniyeyi farkettim. Her anda beni düşünmeyi başaran asıl kişi Eylül'dü sanırım.

Minnetle gülümsedim koyu kahvelere.

"Teşekkür ederim."

Sadece usulca başıma buse kondurup 'iyi geceler' diyerek odasına gitti. Onun gidişiyle sanki kalbim bunu bekliyormuşçasına ellerime komutunu verdi. Masaya fırlattığım telefona uzandım. Dokunmatik ekranın karanlık yüzeyine kısa bir bakış atıp ekran kilidini açtım.

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now