U Turn//2.6

5.3K 331 231
                                    


Bölüm müziği :
Taladro - Kelebek
( eskimeyen ,etkisi büyük şarkı )

Bölüm müziği : Taladro - Kelebek ( eskimeyen ,etkisi büyük şarkı )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

●🖤

Elimdeki telefondan bakışlarımı almamla , afallamış bakışlarım sınıftaki boşluğu buldu. Herkes, havanın güzel oluşu ile bahçeye çıkmış , ben ise yine aynı yalnızlığımla kalmıştım. Bazen, ben bile kendimden kaçıyordum , insanların benden uzak durmasına şaşırmıyordum. Yürüyen bir acı görebilir miydiniz ? Ya da yürüyen keder . İşte o bendim , mutluluğumu en küçük şeylerde bulup kendime saklarken , kederimi etrafıma salıp , herkesi uzaklaştırıyordum.

Yönümü daha iyi bulabilmek için..

Şimdi ise , o beni istiyordu. Gerçekten beni merak ediyordu belkide . İstemsiz heyacanlanmamla yüzümde belli belirsiz bir gülümseme oluştu, düşüncesi bile insanı nasıl böyle heyecanlandırabilirdi ?

Sevmek .... Bana göre sevmek , iki göz , bir kalp ile başarılabilecek bir şey değildi .

Sevmek, öyle bir şekile girerdi ki , tüm sebeplerin sonucunu onda bulurdunuz .Bu görsellik ya da hislerle alakalı değildi , bu geçmişe dayanan küçük kalbi iyileştirendi.

İşte benim sevgim vefaydı , benim sevgim umuttu , benim sevgim , sessizliğim tek fısıltısıydı.

Barlas benim fısıltımdı.

Dalgınca boş sınıfa bakan bakışlarımı , elimdeki telefondan gelen titreme böldü. Yine kalbime yapan o tatlı baskı ile , titrek bir soluk verip , telefonu açtım.

Instagram

PamirBarlas:geleceksin Platonik

PamirBarlas:inanıyorum..

Görüldü

Sana inanıyor ..

Elimdeki telefondan bakışlarımı almamla sıkıntıyla soluk verdim. Şu anda ne Cem engeli ,ne de başka bir engel vardı . Sadece bir kaç sınıf ötemde sevdiğim çoçuk beni bekliyordu , bana inanıyordu. Benim ona inanıp , yaşamımı sürdürdüğüm gibi..

O anda zihnim geçmişe savruldu ve gözlerim kısa bir an bileklerime kaydı. Boğazımda devamlı yerine koruyan yumru canımı yakarken , sağ elim, sol bileğimin içine dokundu usulca.

Parmak uçlarım acıyla gezindi bileklerimde , gezindikçe hissetti kederi. Hissettikçe kalbim zihnime fısıldadı.

Sana inanıyor..

Düşünceler kalbime baskı yapmasına izin vermeden silkinip kendime geldim ve kararımı verdim. Sıramın altından bol hırkamı alıp hızla üzerime geçirdim . Telefonumu da iki elimin arasına hapsederken , kulağıma 'yapma' diyen fısıltılara susturmak adına gözlerimi yumup derin bir nefes aldım.

U Turn || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin