U Turn//5.0

4.1K 285 162
                                    

Bölüm müziği:

Emir Can Iğrek (akustik)- Defoluyorum(tam bu kitaplık müzik )

Emar-söyleyemem

Lust- Aslında

Lust- Aslında

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

●🖤

Sonbaharın ensintisine bürünen yaprağın savruluşu kadar solgundu sevgi. İnsanların basitleştirdiği her şey gibi , duygular da ezilmişti. Ezilmişti ,çirkinleşmiş ruhların perdesinde. Ömür dediğimiz saliselik zaman , sığmamıştı sevgiye olmamıştı.

Olmazdı.

Bedenimi ihanete sürükleyen şeytanın gülen yüzü gördüğüm en gerçekçi yüzdü.

'Sen yaptın' dedi, haklıydı.

Lâl oldum.

Ben , bana verilen güneşi yok etmiştim,bana saygı duyan her şeyi bir kalemde silmiştim. Saplantılı ruh diye ezdiğim beden aslında benim saplantılı olduğumu yüzüme vurmamıştı , sadece fısıldamıştı.

İncitmezdi , incitmekten korkardı.

Ben ise minnet duyacağıma nankörlük edip unutmuştum onu . Hangi aşk romanı beni kavuştururdu sevdiğine? Hangi yazar beni affettirebilirdi?

Boğazıma sıralanan düğümleri sindiremedim , ne nefes alabildim ne de nefes olabildim.

Dünya'nın zaman diliminin kısalığından şikayet eden ruhum ilk defa yaşlanmış gibi hissetti. Bulunduğum durum , saliseleri saat, dakikaları haftalar yaptı.

Kaç ' dedi ruhum.

Hala yanımda gülmekte olan ses benim hayatta duruşum gibiydi , vardım ama dalga geçer gibi. Hiç bir şeyi olduramamış gibi. İhanete boyadığım bedenimi temizlerken , ruhuma attığım çizikleri nasıl iyileştirecektim ? Ben ,kendimi dahi bilmezken , onu nasıl bilecektim.

Sen , sen sevgiyi haketmeyecek kadar aptalsın.

Titriyen ellerim daha fazla dayanamadı , sertce kulaklarımı örttüm. Zihnim ve dünyam karmaşaya girmişti , ikiside ruhumu eziyor , beni kovuyordu. Beni yaşamdan kovuyorlardı. Mümkün olsa tüm sesleri kesmek , kaybolmak isterdim. Hatamı yüzüme vuran beynimin içindeki ritmik sesi dinlemek isterdim. Acımla yüzleşe yüzleşe kahrolurdum.

Belki bir nebze bedel olurdu yaşamım ,yaşattıklarıma.

"Nefes ? Sarışın ? "

Kayıtsız kaldı bedenim zehrin sahibine. Ne diyebilirdi ki ? Neden sen mi diyecekti , nedenler bitmezdi, bir başlarsam dünya biter ama nedenler bitmezdi.

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now