U Turn//4.3

4.4K 322 369
                                    

Bölüm müziği:
Intihar odası-
Monster
(intihar odası filminden*)

Bölüm müziği:Intihar odası- Monster(intihar odası filminden*)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

●🖤

3 yıl önce

Hissizleşen bedenimin , yoksun ruhunu bırakmamıştım, olmamıştı.Hayatta tutunacak bir çok sebebin  olsa da , kendini hayatta olduramamaktı benim hikayem.

Ama olmuştum yinede.

Hastane kokusu ciğerlerimde fütursuz bir şekilde talan ederken , kendimi bırakmamak için direniyordum . Acıyı kabullensem de yaşadığım ruhsal ölümle fizikseli bir tutamıyordum.

Ben zaten ölmüştüm ki , bir daha nasıl ölebilirdim ?

Boşluğa düşmüş  gözlerimi ağırca saldım. Kucağım da öylesine  duran kollarıma gelişi güzel baktım , ne gözlerime sahip olabiliyordum ne de bedenime.

Bakmamalıydım.

Beyaz tenimdeki  kızarıklıklar hafif da olsa kendisini belli ediyor , beyaz sargıyla sarılmış ' ben bileklerimi kestim' imaji veren sargılar ruhumu kelepçeliyordu.

Ben bileklerimi kesmiş miydim ?

Kabullenmeyen zihnime teşekkür etmeliydim , etmeliydim ki bir daha bunu yapamayım. Bedenimi yok sayarken , ruhumu temizlemeye çalışmamalıyım.

"Anneciğim sadece bir  ay kaldı, sonra evimize gideceğiz. Bir şey istiyorsan hemşireye söyle babanı ararlar , ziyaret gününde getiririz tamam mı ? "

Annemin çırpınan sesiyle boş bakan mavilerim onun koyu kahveleriyle buluştu. Gördüğüm yüzdeki keder ve sevgiyle göz bebeklerim titredi. Ben bu sevgiyi haketmiyordum , onlara bu acıyı yaşatırken ne düşünüyordum bilmiyordum ama her an ölümü çağıracakmışım gibi korkuyu onlara vermemeliydim .

Artık yapamazdım, ölümü ensemde hissedemezdim.

"Tamam Hayat , bırakalım da uyusun nefesimiz."

Nefesimiz ..

Babamın yıkılmayan  dik duruşuna baktım , benim için dik duran bedenin gizlediği acıyı görmemek için gözlerimi yummak istedim, belki böyle kaçabilirdim gerçeklerden. Ama ne kaçabiliyor ne de yok sayabiliyordum ,  

Ben  o gün bileklerimi değil , onların Nefeslerini kesmiştim.

Ben yapmıştım.

"Iyi uykular meleğim."

Başımın üstüne konan ufak buse ile gözlerim yumuldu istemsiz , yine de hissilerim benimleydi. Babamın ve annemin bir bakışıyla kirli bedenimi arınmış hissediyordum.

U Turn || TextingWhere stories live. Discover now