T R E

2.9K 36 12
                                    


                          Chanels perspektiv

-" vem fuck tror du att du är!!" nästintill skriker jag på Dante som står framför mig i skolans gång med skolans största publik. Han har nämligen spridit ett ryckte om att jag har 'legat med skolans störta bög' alltså Eric, och det har jag absolut inte gjort. Om jag ska vara ärlig har vi inte ens kramat varandra.

-" Vadå ni är ju fastklistrade i varann" svarar han obrytt med ett litet fniss. Äckel.

-"  bara för att vi är med varandra i skolaaaan" jag försöker förtydliga ordet skolan för honom, så att lillen framför mig förstår.
" betyder inte det att vi ligger med varandra?!?" Skriker jag på Dante, som inte ser ut att ha något att säga. Han biter sig själv i läppen och ler lite hånfullt åt mig, som triggar mig alldeles för mycket. Jag kliver ett steg närmare honom så att vi står nära face to face, ca 20 cm är mellanrummet mellan oss. Hans flin av någon anledning växer och han börjar flacka med blicken från mina ögon till mina läppar. Min första tänkte är, kysser han mig nu? Stämningen i korridoren är så skarp att den går att skära med killen framför mig käkben. Men innan något händer är jag snabbt med att formulera mig.

-" Och om jag nu hade legat med Eric, hade det stört dig?" Viskar jag nära hans öra, biter mig själv i läppen och vänder på klacken och går iväg kaxigt. Jag känner hur hans blick bränner på mig och jag vänder mig om så mitt långa blonda håret flyger runt i luften så att jag mötet hans blick en sista gång innan jag lämnar skolans område.

Jävlar, vad vi vad sugna på varandra. Jag hade mer än gärna legat med en så snygg person som Dante. Men hans beteende tar kol på mig, aldrig med en sådan person med ett sådant äckligt beteende. Men jävlar vad han är attraktiv.  Men tyvärr är han skolans störta fuckboy. Keep dreaming.

Jag märker att klockan hunnit bli 13:01 och att jag börjat för 1 minut sedan. Så jag går med snabba steg och slår upp dem stora portarna som leder intill skolan igen. Ett behov av mina AirPods känner jag behövs och jag börjar rota i min väska med mobilen i andra handen. Plötsligt känner jag hur jag går in i någon och jag tappar min mobil rakt i golvet.

-" Eh, oj, uh förlåt" säger jag stressat utan att kolla på personen jag precis gått in i.

-" Akta dig nolla" rösten som precis talat känner jag väl igen, när jag vänder mig om står ingen mindre än Dante där och blänger på mig samtidigt som han går iväg. Jag studerar han en stund innan jag märker att min mobil ligger kvar på golvet, på vägen ner för att ta upp den känner jag en hård spark rakt i magen. Jag faller bakåt och landar hårt mot skåpet, och hostar till en aning. Innan jag ens hinner tänka står en hel grupp framför mig i en cirkel och fler slag i magen, på benen, armarna som jag försöker skydda huvudet med, som jag inte lyckats med så bra då jag känner sparkar i bakhuvudet och ett som träffar ansiktet hårt. Jag försöker skrika att det ska sluta, men knappast att det lyssnar. " Eyy de är hennes lur" hör jag en av killarna säga genom alla sparkar och slag mot mina trumhinnor och en krasch rakt i golvet. Där rök min mobil...
Allt fler slag får jag ta emot innan alla plötsligt slutar och boxar och sparkar hörs från olika håll.

-" EYY LÅT HENNE VA" skriker en röst högt men jag kan inte skåda vilken, Eric? Han skulle väll aldrig skrämma livet ur ett gäng grabbar. Jag känner mig långsamt i ansiktet med händerna och blod skymtas på dem, men min suddiga min kan inte utveckla hur mycket blod det är och vem personen framför mig är. Många tankar snurrar runt i huvudet och plötsligt greppar en hand tag om min handled och försöker dra mig upp, som inte går något vidare så en arm slingrar sig runt min midja och bär mig ut antar jag. Snabbt sitter jag i en bil och börjar se allt bättre. När jag sedan vänder huvudet och ser chauffören får jag panik. Fuck fuck fuck fuck fuck.

Dina lögner suger || Dante Lindhe Donde viven las historias. Descúbrelo ahora