T R E T T I O E T T

2K 42 33
                                    


                        Dantes perspektiv

När jag anländer till Elins fest tar det inte mer än 5 sekunder innan jag hör mitt namn ropas och ingen mindre än Elin står framför mig.
Min första tanke är att krama henne vilket jag gör, men utan förvarning greppar hon tag runt min nacke och drar in mig i en hård kyss. Det första jag tänker på är att Chanels kyssar är så mycket bättre, mjukare, härligare, finare och ljuvligare.
Så fort hon drar ifrån ler hon stolt och kollar åt sidan, och där hon står. Med tårarna i ögonen och knäsvag.
Min första reaktion är att jag skakar på huvudet och biter mig i läppen, jag försöker få tag på hennes arm men hon backar endast och går snabbt iväg. Ytterdörren smälls igen hårt efter henne och mina ögon fylla direkt av tårar, jag försöker springa efter men något stoppar mig.
" Dante hjärtat vad är det?" Elin...
" Varför fuck gjorde du sådär för?!!!!" Ryter jag ut, tar ett djupt högt andetag och torkar bort de tårar som börjar bildas.
" Men jag trodd-"
" VI är ingenting!!! Kan du bara fatta det nån jääävla gång!!" skriker jag ännu högre och känner hur ilskan i mig stiger. " Vad fuck vill du ens? Du är bara min vän som jag förlåtit Elin!! FUCK YOU seriöst" ryter jag ut innan jag beger mig ut mot det håller Chanel drog åt.
" Chaneeel!" Skriker jag ut när jag kommer ut på gatorna.
Vart fuck är hon, jag måste hitta henne. Berätta att det inte är som det ser ut.

      Ludwigs perspektiv

" Jag drar och hämtar Chanel, något har hänt" säger jag stressat och börjar röra mig mot hallen för att dra på mina skor och hämta bilnycklarna.
" Vad har hänt?" Frågar Noel och följer efter ut till hallen.
" Jag vet inte Chanel ringde och var helt förkrossad"
" Ska vi följa med?" Frågar Axel.
" Stanna här, vi kommer sen" säger jag och inväntar inget svar utan smäller direkt igen dörren bakom mig... Sätter mig framför ratten och trycker pedalen på högsta, jag måste komma fram så fort som möjligt.
Att en resa eller biltur kan ta så långtid när man har bråttom är så sjukt, det känns som jag suttit i bilen i timmar men bara på 7 minuter är jag framme.
Lite längre bort från huset ser jag en tjej sitta på en parkbänk med huvudet lutandes mot händerna som har stöd på benen.
Utan att säga att jag är här kliver jag rakt ut, hon verkar märka att jag är pga att hon ställer sig upp och kastar sig in i min famn. Jag placerar mina armar ett mjukt grepp runt om hennes midja och bara låter henne gråta ut.
" Han kysste henne Ludwig " säger hon efter ett tags tystnad.
"Va? Vad menar du?" Viskar jag lågt tillbaka, vem har kysst vem?
" Dante, dem kysstes rakt framför mig" bister hon ut...
" Jävla fucking Dante asså" viskar jag för mig själv så att bara jag gör.
" Kom vi drar hem" säger jag efter ett tag och leder in henne i bilen.
" Vem var det han kysste?" Frågar jag när vi börjat rulla hemåt.
" Elin" svarar hon kort och lågt, jävla fucking Elin alltså.
Utan att svara nickar jag och biter mig hårt i läppen, kniper med tänderna och slår till växellådan med ett lågt " fan"
Dante är en jävla fucking idiot som inte tänker sig för innan han gör saker. Jag vet att han fortfarande vill ha Chanel men leker sårad...
" Kom vi är framme" säger jag och stiger ut bilen, går till andra sidan för att öppna bildörren åt Chanel, greppar tag om hennes hand för att gå in i huset.
" Vi är hemma" ropar jag ut och kastar nycklarna i nyckelskåpet.
" Vilka är här?" Frågar Chanel skräckslaget på mig.
" Bara Noel och Axel" svarar jag och småler.
Det första Chanel gör är att slå sig ner i soffan med Noel och Axel utan att säga ett ord, bara stirrar rakt fram på tv:n
" Chanel?" Säger Axel efter ett tag.
" mhm" svarar hennes förstörda röst.
" Vad är det som har hänt?" Frågar Noel därpå, jag väljer att låta Chanel svara då jag tycker att hon bör prata om det. Speciellt med hennes nära vänner som verkligen bryr sig om henne.
" Dante kysste Elin, framför mig" viskar hon fram men tillräckligt högt för att man ska höra.
" Seriöst?" Säger Axel med upphöjda ögonbryn, jag släpper ut en stor suck med tanke på att de är ganska dumma i huvudet som frågar om hon är seriös.
" Fan alltså" suckar Noel ut och drar händerna för ansiktet.
Utan att säga något ställer sig Chanel upp och rör sig mot köket, antagligen för att ta något att äta.
Plötsligt stannar hela hennes blick stilla på fönstret, och ytterdörren slås hetsigt upp.
" Chanel det är inte som du tror jag lovar" hör jag en röst som kommer från ytterdörren. Dante, och det första jag gör är att flyga upp från fåtöljen
" ÄR DU FUCKING SNEAD DANTE?!!!" Skriker jag ut riktigt högt och slår till han på bröstet med båda mina händer så han flyger in i ytterdörren.
" Men bror låt mig fucking förklara!! " skriker Dante tillbaka med en arg ton och sina arga ögon.
" Hur fucking tänker du egentligen?!!!" Skriker jag och börjar skaka av adrenalin.
" Kom inte och fucking putta mig innan du ens vet sanningen!!" Skriker Dante och innan jag hinner svara puttar han mig hårt med händerna på mina axlar så jag flyger bakåt. Då jag inte har något konsekvenstänkande flyger jag på han med min knytnäve och träffar han rakt på näsan så blodet direkt forsar ut.
" LUDWIG!!" Hör jag Chanel ropa och hur Noel ställer sig framför Dante och Axel försöker lugna ner mig.
När jag blir riktigt sur går det alltid över gränsen, och så fort det har något med mina närmaste att göra slutar det aldrig bra.
" FATTAR DU VAD DU FUCKING HAR GJORT?!!" Skriker jag på Dante trotts att Axel kämpar med allt han kan för att jag inte ska hoppa på Dante igen.
" EYY LUDDE?!" Ropar Axel framför mig och försöker få kontakt med mig, men av ren reflex råkar jag slå till han i ansiktet så han faller bakåt.
" Eyy Ludde nu går du förfan och lugnar ner dig!!!!" Skriker Noel riktigt högt mot mig och pekar mot övervåningen. Fan, nu hände det i fucking gen. Jag blir så arg att jag går över gränsen, att jag till och med blir så aggressiv att jag börjar slåss. Men jag hamnar i min bubbla där jag inte kommer ifrån förens jag får ur min ilska som mest.
" Ludde??! Gå!!" Ropar Noel mot mig igen när han står och håller i Dante och Axel som blöder i käften.
Utan att klaga emot gör jag som han säger och skriker ut ett högt FUUCK innan jag beger mig bort.

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now