S J U

2.5K 34 7
                                    


Chanels perspektiv

-" Ehh, nej inget" säger jag och skäms en gnutta, det som bara Corre skulle höra hörde även Victor och Emil. Najs, nu behövs det bara en 20 minuter förklaring på allting. Ännu mer najs.

-" Jo, vem har du träffat?" Säger Victor lite allvarligt, Emil har blicken kvar på den tomma mörka vägen men jag ser att han ändå lyssnar.

-" Men nej jag har inte träffat nån" mumlar jag lite lågt och börjar pilla med mina fixade snygga naglar.
Jag sneglar upp lite mot Corre som sitter och stor ler för att jag träffat en ny kille. Hon har aldrig gillat Felix, min förra kille. Hon försökte alltid försöka få mig att inse att han faktiskt inte var bra för mig, vilket var sant då jag bara försökte övertala mig själv om att han var bra för mig och gjorde hela mig hel, men det gjorde han absolut inte. Efter att
vårt förhållande tog slut fick jag reda på att han legat med 5 tjejer under dem två åren vi hade tillsammans. Som sög.
Jag ger henne en blick som säger att jag förklara sen, killarna mumlar att jag ska förklara när vi kommer hem och det går jag med på, men det kommer jag inte göra.

-" Corre sover ni hos oss eller?" Frågar jag henne då dem nog inte fått ordning på sitt hus, eller det är klart dem inte fått det. Dem har inte varit där på 15 år. Vi sålde aldrig våra villor när vi flyttade utan hyrde istället ut dem men med en varning att vi skulle komma hem för eller senare. Och där med så är det förklaringen till att vi har våra gamla hus vi bodde i innan.

-" Aa vi pallar inte sova på golvet direkt" säger hon och menar det med att dem inte har varken säng eller soffa dem kan sova på, då dem som hyrde huset självklart hade egna sängar och soffor som dem tagit med sig. Så allt behöver köpas nytt. Vilket är väldigt najs, jag köpte ju värsta nya sängen. Den är 2,10 cm på bredden och har den skönaste madrassen. Den är jävligt skön att ligga i tror jag. Host Dante. Fast juste, han gick ju hem med en tjej. Eller sluta nu, dem kanske bara gick med varandra till bussen eller något.

Snabbt var vi hemma, landade i sängarna på direkten. Och Corre var mer än intresserad om killen jag snackar om.

-" Berätta då!" Brister hon ut när hon satt sig i sängen med täcket över benen. På kroppen bär hon en Calvin Klein bh i svart, och jag i samma fast grå. Lol.

-" okej fast det är så komplicerat. Till en början blev jag på riktigt fett mobbad i skolan i typ en vecka av den här killen, jag vet inte hur många tröjor det är jag behövt slänga pga att han hällt ungefär 10 drickor över mig, skämt ut mig inför hela skolan och spridit ett falskt rykte om mig. Men en dag " räddade han mig" säger jag och gör ett sånt här tecken med fingrarna på räddade. " Det var några som började seriöst misshandla mig i skolan, slog sönder min mobil så den gick i tusen bitar mer än vad den var innan. Slog mig i magen och ansiktet, men plötsligt kom den här killen och skrek att dem skulle sluta och drog med mig hem till han, där hjälte han mig och var plötsligt snäll. Vi började av någon jävla anledning strula i hans soffa men sen insåg jag vad fan jag höll på med och drog. Efter den lilla incidenten så kom han fram till mig i skolan dan efter och frågade om oss, och då råkade efterblivna jag säga lite väl högt i korridoren när alla hörde att vi aldrig borde hållit på. Han blev as lakk och ignorerade mig. Skolan fick värsta ryktet om mig och han,  sen senare frågade hans vänner mig om oss och då blev jag så obekväm att jag gick, och därefter gick han också. Krockade in i mig så min helt nya iPhone X gick sönder, han sa ingenting men drog med mig till Apple. Köpte en ny fucking mobil till mig, vi drog hem till han. Och eh aa, låg" jävla lång förklaring det där Nell. Corre kollar med stora och nästan oförstående ögon på mig, snälla jag tar det inte igen.

Dina lögner suger || Dante Lindhe Där berättelser lever. Upptäck nu