Å T T A

2.6K 33 16
                                    


                        Dantes perspektiv

Hennes läppar placerade jag perfekt på mina, inför hela skolan. Men fuck it, jag måste få visa vad jag känner. Jag drar lätt ifrån och kollar in i hennes vackra ögon, hon ler stort och likaså jag. Massvis av "omg" "wtf" och "vad såg jag nyss " hörs från alla håll och kanter, men till slut fick jag nog och drar med henne ut från skolan, till min bil.

" Var det tillräckligt bevisat?" Frågar jag henne när jag trampar på pedalen så att bilen lämnar skolans område.

" Att du kysste mig inför hela skolan? Ah, de kan man säga" svarar hon och fnissar till lite. Jag svarar endast med ett "bra" och placerar min hand på hennes lår, och inte en sekund efter det är min hand sammanflätad med hennes.
Efter ett tag är vi utanför villan som är min egna.

" Vill du ha något att äta?" Frågar jag henne när jag slagit upp dörren. Hon svarar med ett "det är bra" och trär av sig sina skor. Ingen av oss har lagt ett ord på att klockan är 11:00 och att vi skippar resten av skoldagen, men fuck it låt oss leva. Jag själv tog endast fram en färdiggjord lasagne jag köpt från Ica, värmer den och slår mig ner i soffan bredvid Chanel. Slår på OC och börjar intressant kolla med i serien, Chanel verkar inte hänga med så värst då hon endast ligger ner i soffan med sin mobil lutad mot mitt knä.

" Du borde kolla, du kommer älska den här serien" säger jag med munnen proppad med mat och pekar med gaffeln mot tv:n samtidigt som jag kollar ner på henne. Hon slänger en snabb blick mot mig och lyfter lite på ögonbrynen.

" Prata när du käkat klart" säger hon sarkastiskt. Jag svarar med ett "meh, jag kan slå vad att om inom en vecka kommer du vara fast i den" svarar jag och fortsätter käka, hon reser sig upp från sin position och granskar mig. Plötsligt tar hon gaffeln från min hand, tar upp lite lasagne på den och stoppar in i munnen. Jag kollar kränkt på henne med det hon gör, hallå?

" Du kan inte bara ta min mat, fråga först" säger  kränkt och tar stolt tillbaka min gaffel, hon skrattar till en början åt mig " får jag smaka din mat?" Frågar hon med rösten tillgjord så hon låter som min mamma. " Nej" svarar jag buttert och ger henne en sur pojkmin och tar maten lite mot mig för att visa att den faktiskt är min. Men när hon brister ut i ett skratt kan jag inte motstå att skratta jag också. Och nu mera ligger lite tuggad lasagne bitar på min faktiskt väldigt fina matta. Stolt utvald av min mamma.
Mätta och belåtna fortsätter vi kolla på OC, mina ben  ligger och brottas lite med hennes på den delen av soffan som går ut. Hennes huvud ligger och vilar i mitt knä samtidigt som jag pillar med hennes blonda fina hår.
Hon har nyligen börjat kolla på serien som jag försökt övertala henne om ett tag att börja kolla på. Vilket hon verkar göra under dem senaste 25 minuterna. Trotts att serien är på så har vi låg musik i bakgrunden som är uppkopplad på varje hötalare i alla rum här i huset.

" Jag måste hem snart, Corre kommer till mig om 1,5 timme" säger hon efter ett tags tystnad. Jag kollar ner på henne med en ledsam min, då vi inte är klara.

" Vi är inte klara än" säger jag och ger henne en skarp min, som oftast av dem tidigare tjejerna jag haft upplevt väldigt sexig.
" Jasså? Vadå för någ" hinner hon säga innan jag kraschar mina läppar mot hennes. Jag börjar direkt fråga om inträde till hennes mun då jag slickar lite lätt på hennes underläpp, långtid tar det inte förens våra tungor brottas i en match. Jag börjar hjälpa henne att sätta sig gränsle över mig med att placera mina händer på hennes rumpa, och snabbt så sitter hon över mig med benen på varsin sida och händerna på min hals. Jag tar initiativet och bär upp henne så vi befinner oss i mitt rum, utan att avbryta strulet. Trycker upp henne mot vägen, lämnar blöta kyssar längst hennes hals och små stön hörs från henne. Ett brett leende tar plats på mina läppar och jag beger mig upp igen mot hennes rosa fylliga läppar. För henne mot sängen och lägger mig över henne med armarna nerborrade i madrassen.
Hon börjar pilla med min byxknapp, får upp den och drar ner dragkedjan på mina jeans. Innan hon drar av dem åker min tröja snabbt av med hjälp av hennes händer, och likaså hennes med mina händer.
Jag sparkar av mina byxor och börjar knäppa upp hennes byxknapp, som lätt gick upp och bådas kläder ligger nu på golvet. Vi kysser varandra ivrigt tills jag börjar kyssa henne på brösten ner mot magen, lämnar blöta kyssar vid hennes troskant och går ner på henne.
Min tur att njuta, efter att jag är klar byter hon plats på oss så att hon är överst. Nu får vi se vad hon går för. Musiken är fortfarande igång så låten one time gör det hela så mycket bättre. Till en början börjar hon kyssa mig på läpparna, gnider lite med sitt underliv mot mitt vilket gör mig allt kåtare. Jag gör allt jag kan för att motstå en stående privatdel, istället släpper jag ut ett lågt stön och hon börjar kyssa mig längst halsen. Ner mot magen, kysser runt lite där tills hon gör vidare mot kalsongerna, för att retas börjar hon känna lite på den med handen, kollar upp på mig med ett flin och jag lutar huvudet bakåt på kudden. Och börjar njuta när hon går ner på mig.
Bättre förspel har jag aldrig haft.
Efter en riktigt skön blowjob har vi bytt plats igen så jag är över henne, och ivrigt trycker mig in i henne. Hennes armar är slingade runt min hals, samtidigt delar vi varandra några kyssar under sexet.
Vilken brud.

" Jag måste dra snart" säger hon när vi ligger helt utslagna i sängen, och delar våra klibbiga kroppar mot varandra. Med hennes huvud på mitt bröst och lite pillande i hennes hår, känns allt så rätt.
" Vill du ha skjuts?" Frågar jag henne. Hon vänder huvudet mot mig så hennes haka vilar mot mitt bröst istället. En lätt kyss på mina läppar är vad hon ger mig och svarar med "gärna"
" När behöver du dra?" Frågar jag, hon sträcker sig efter sin mobil som ligger på nattygsbordet och kollar klockan.
" Om 20, får jag låna duschen?" Frågar hon.
" Absolut" svarar jag och granskar henne när hon sätter sig upp i sängen och trär på sin Calvin bh.
" Kommer snart" säger hon och lämnar rummet i endast bh och trosor.

>

Chanels perspektiv

" Tack för skjutsen, vi hörs" säger jag och tänker precis öppna bildörren innan han drar ner mig i sättet igen och kysser mig passionerat.
" Lova" säger han när han dragit ifrån och kollar djupt in i mina ögon.
" lova vad?"
" Att vi ses igen" säger han och jag kan inte motstå ett litet leende på mina läppar.
" Det gör vi" säger jag och kysser han på kinden för att sedan kliva ur bilen " Hejdå Dante" säger jag och slår igen dörren.

>

" Okej berätta ALLT " brister Corre ut när vi slagit oss ner i soffan framför tv:n med filtar och chips.

" Hur fan ska jag förklara. När jag kom till skolan imorse så satte jag mig med Ludwig axel och Noel" hinner jag säga innan hon skrattar till. " Ha, men gud det är ju exakt samma namn på dem som är med i hov1" säger hon, haha komiskt. Men jag har noll koll på den gruppen. " Sen kom han och då sa Noel plötsligt " hörde att du fick napp i fredags" till han och då reagerade ju jag såklart, eftersom vi liksom legat och hållit på med varandra. Jag antar att han märkte min reaktion då han satt och stirra på mig under hela samtalet, men sen fick jag nog och drog. Men då gick han efter mig och kysste mig inför hela skolan" hennes ögon ser ut som golfbollar när jag berättar att han kysste mig inför hela skolan. " efter det drog vi hem till han och , eh låg" säger jag stolt och vickar lite på axlarna.

" Ehh, okej. Så vem är den här snubben då?" Frågar hon mig med en fundersam blick, då jag av någon anledning alltid sagt han till Dante.
" Dante" svarar jag och hennes ögon uppgraderar nog en grad när jag säger hans namn.

" Haha, vänta vänta Nell. Efternamn?" Frågar hon med en intressant blick. Eh?
" Lindhe" svarar jag lite tveksamt och hon tappar precis chipet hon tänkt stoppa in i munnen. Ånej.
" Omg omg omg ohhh my fucking guaaard Nell du håller på med Dante fucking Lindhe" utbrister hon och klappar med händerna i luften exalterat, okejjj?
" Hur vet du vem han är?" Frågar jag då jag har noll koll på läget.

" Omgggg Chaneeeel, hallå vakna. Han är fucking med i hov1!!!" Typ skriker hon ut, hahahaha vaaa??? Innan jag hinner svara så avbryter hon mig igen.
" Vänta vänta ännu mer här Nell. Betyder det att dem här Ludwig, Noel och Axel är Dantes vänner och är Kronstrand, Flike och Jiggy? I fkn hov1!!!" Bokstavligen skriker hon ut, jag sitter endast med en fundersam min på henne då jag precis insett att mina vänner är med i hov1 och att Dante inte sagt nått.
" Ehh, jaaa de är dem ju för det är deras efternamn så well, aa" svarar jag och rycker på axlarna. Allt vet jag att det finns en grupp vid namn hov1, och deras två låtar är bra men jag har aldrig lagt ner min tid på att stalka upp dem direkt.

" Asså vaaaa Nell, duvet han Ludwig. Han är så fknnn snygg det är helt sick" säger hon och drar ut på ordet fucking, och pekar lite såhär med fingret för att göra det hela mycket tydligare.

" Ah men lucky you vi går i samma klass som Ludwig, Noel och Axel" säger jag och hon bokstavligen skriker ut av lycka, ställer sig upp i soffan och börjar hoppa runt. Normalt.

Men varför har ingen av dem berättat det här för mig? En fråga utan svar, som jag måste få reda på.

______________________________
Heeeeyyy mår så mycket bättre nuu så hoppas på att jag kan skriva mer. Blir så obekväm av dessa sexscener lol.

Ig: __Hovahtakeovah = kolla min nya Edit på Noeeeeeel:)

Rösta gärna<3

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now