F E M

2.5K 26 9
                                    


Chanels perspektiv

Tiden igår gick fort, fortare än jag trodde. För plötsligt somnade jag med Dante i hans säng och jag sov där. Så nu ligger jag här, studerar hans vackra ansikte medan han sover. På något sett dras jag till han, fast än jag inte borde. Hans beteende är det värsta jag varit med om men jag vet att innerst inne har han en bra sida. Med tanke på att hur han behandlat mig innan spyr jag på men med en annan tanke har han också varit riktigt snäll mot mig. Jag flyger iväg i mina tanker men avbryts.

-" Kolla inte på mig när jag sover" mumlar en nyvaken Dante som öppnat ögonen och kollar på mig.

-" Jag gör inte det" försvarar jag mig med, trots att jag gör det.

-" Joho, jag märke ju hur du kolla på mig" svarar han lite kränkt, utan att svara flinar jag endast och kollar upp mot taket.

-" Sa ju de" säger han efter en stund och jag känner hur lägger sin tunga men förövrigt snygga kropp mot min och börjar kyssa mig på läpparna. Men jag drar ifrån.

-" Jag ber dig nu om space, inga misstag nu Dante" säger jag med armarna runt om hans hals. Han ger mig endast en besviken underläpp och vi går ner för att käka frukost innan vi beger oss mot skolan.
Som tur är är parkerar Dante lite längre bort från skolan så att vi slipper massor av funderingar och skvaller. Vi skiljer våra vägar åt och går mot våra lektioner. Eftersom Dante går i 3:an så har han den här gången en annan lektion men däremot ser jag Noel,Axel och Ludwig vänta utanför klassrummet. Eric är tydligen sjuk så han har jag ej som stöd idag, så istället går jag fram till dem.

-" Hej" säger jag glatt när jag kommer fram, Ludwig av någon anledning skiner upp som en sol när han ser mig.

-" Heeej Chanel" säger han och, kramar om mig? Aja, gulligt är det i alla fall. Ända sen första dagen jag pratade med Ludwig har jag alltid tyckt om hans charmiga sida, han må ha spydiga kommentarer mot dem andra killarna ibland men för den mesta delen är han alltid snäll.
Jag ger han ett leende och hälsar på dem andra killarna medan Ludwig fortsätter prata.

-" Så hur mår en skönhet som denna?" Frågar Ludwig mig, men gulle. Jag skrattar till lite och svarar med att jag mår helt okej. Vilket dem alla verkar reagera på.

-" Vad menas med helt okej?" Frågar Axel, jag vill bara skrika ur mig att jag är sliten, har jätte ont i min axel och är trött konstant, att det är jobbigt hemma när mamma och pappa inte är där, knappt Emil heller, att jag har gjort slut med min pojkvän nyligen och mår såklart dåligt över det, men det absolut mesta jag vill skrika ut är att jag visst hållit på med Dante och att vi faktiskt låg igår. Men det kan jag inte, han skulle döda mig om jag sa något, jag vet dock inte varför. Men dem blickar han ger mig så fort dem andra killarna ställer en fråga om "oss" betyder att han kommer döda mig, sååeee.

-" Bara lite jobbigt hemma" svarar jag och ger dem ett milt leende.

-" Vill du prata om det?" Frågar Ludwig mig och stryker sin hand längst min överarm.

-" En annan gång" svarar jag kort, och inom en sekund tror jag att jag vill skjuta mig själv över nästa fråga jag får av Noel.

-" Är inte det där Dantes tröja?" Fuck, han påpekar självklart hoodien jag lånade av Dante igår och av misstag råkade sätta på mig imorse. Jag tänkte väll att jag luktar killperfym?

-" Ehhhh" är det ända jag hinner svara innan dörren slås upp och vår engelska lärare välkomnar oss in. Räddare i nöden.
Jag sätter mig längst bak och såklart längst in i klassrummet med Ludwig bredvid mig, och Axel och Noel bakom. Jag tar upp min mobil lite sneaky för att kunna försöka söka upp Dante på Instagram, och skriva att jag måste hem till han för att byta tröja.
Snabbare än vad jag trodde ploppar dantelindhe upp med en liten check bredvid. Det har man väll bara om man är känd? Aja skit i. Snabbt skriver jag till honom på DM.

Dm: 08:02

Chanel.Ahlin
Dante jag råkade av misstag ta din tröja imorse, och nu frågade Noel om det var din tröja. Vafan ska jag göra?

Mer än så hinner jag inte skriva förens läraren säger åt mig att lägga ner mobilen, en suck från min sida och en fråga av Ludwig såklart.

-" Vem skrev du med?"

-" Eh, min brorsa" Han nickar endast som svar och inom 10 minuter av lektionen ser jag en notis från dantelindhe

dantelindhe
Hur fucking tänker du?! Du får komma på någon bra lögn eller något.

-" Men hallå Chanel, du svarade inte. Är inte det där Dantes tröja?" Frågar Noel ytligare en gång med denna gången med ett höjt ögonbryn.
Vafan, vad ska jag svara?

-" Ehh, Nej det är min pojkväns förra" herregud var lite mer orkar, "pojkväns förra" nu kommer dem tro att jag har kille och sen när jag väl säger att jag nyligen gjorde slut med han kommer dem tro att jag saknar mitt ex och bär hans kläder. Kanske det är som Dante säger, dina lögner suger.

______________________________
Heeej, jätte tråkigt kapitel och kort men men:))
Skulle vara super kul om ni vill kolla in min insta, eller har den med min kompis så våran instagram:) Har börjat göra väldigt mycket memes så check it out<3 : __Hovahtakeovah

Rösta gärna<3

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now