N I O

2.3K 29 8
                                    


Dantes perspektiv

Chanel: 17:21
                                                              Yo, lust att träffas?

Jag drar upp mobilen som precis plingat till, i hopp om att det är Chanel går jag in på sms kontakter och ett litet leende tar plats när jag ser henens namn med en blå grej på sidan. Mitt leende verkar vara lite väl stort då Ludde reagerar på det.

" Oj oj, var det Chanel som skrev precis eller?" Frågar han mig. Vi befinner oss i studiokällaren hos Axel. Alla killarna är samlade och drar åt sig blickarna mot mitt håll när Ludwig frågade mig frågan.
Jag svarar endast med ett hummande och skriver in ett svar.

Jag: 17:23
Absolut, är hos Axel men du kan komma hit?<3

Chanel: 17:34
Okej kollar buss, kommer om typ en timme💗

Jag: 17:24
Men jag kan hämta dig, har bilen här. Kommer om 15?

Vänta, vad fan ska jag skriva för hjärta. Hon skrev ju ett rosa hjärta, då kan jag väll ändå skriva ett ❤️? Till slut bli det det röda hjärtar och hon svarar tillbaka med ett "tack vad snällt❤️"

" Grabbar är det okej om Chanel kommer?" Frågar jag killarna, eftersom jag aldrig frågade dem. Men annars skulle jag skita i dem och dra till henne. Men dem svarar med att det går alldeles utmärkt.
Jag går till en början upp till Axels rum för att byta om, vi alla killarna sov här och drog direkt hit efter skolan igen för att jobba. Och där med ligger lite av mina kläder i hans rum.
Ett par svarta adidas byxor och min gråa Thrasher hoodie blev till val av kläder. Sätter mig i min volkswagen och trycker ner pedalen så bilen rullar iväg.

Jag: 17:47
Är framme💗

Chanel: 17:47
Okej kommer om 5

Jag: 17:48
Leker du svår?

Chanel: 17:48
Hahaha va?

Jag: 17:48
Du skrev inget hjärta tillbaka 🤷‍♀️


" Förlåt Dante för att jag inte skickade ett hjärta" hörs en plötslig röst samtidigt som bildörren slås upp, jag märkte alltså inte när hon klev ut från sitt hus och gick mot bilen. Utan jag satt helt fastspikad i min mobil.

" Inget hej?" Säger jag och hånflinar åt henne. Hon ger mig en blick innan ett leende smyger sig fram på hennes läppar och hon sträcker ut armarna.
" Hej " Säger hon glatt och kramar om mig, när hon drar ifrån tar jag långsamt tag med mina händer i hennes nacke och drar in henne i en mjukt kyss. Drar ifrån som om ingenting hänt, men det har det ju egentligen inte gjort. Jag menar, vi har ju liksom gjort allt man kan göra för att vara intim med varandra. Så en kyss är ju ingenting, men jag antar att hon inte trodde att vi skulle hälsa på varandra på det sättet.

" Vad har du gjort idag?" Frågar jag henne när vi rullar iväg igen.

" Asså vi var ju med varandra i skolan men sen drog jag bara hem och chillade typ, durå?" Svarar hon när hon samtidigt knäpper på säkerhetsbältet.

" Ingenting, skolan sen drog jag direkt till Axel" svarar jag och har blicken fast på vägen, men vänder huvudet lite snabbt åt hennes håll och ler.

>

" Hallåååååå" ropar jag ut i hela huset när vi kommer fram till Axel.
" Här nereeee" hör jag nerifrån studiokällaren och känner väl igen Ludwigs lite raspiga röst, som alla tjejer faller för.
" Kom" säger jag och sträcker ut handen mot Chanel som flätar den samman och går ned i trappan med mig som ligger i hallen, alltså är studiokällaren på nedervåningen. Ett hus med tre våningar.

" Tjeeeenare Chanel pell" säger Ludwig med ett hånflin och går fram mot henne.

" Aldrig hört någon som kallat mig det där" svarar hon och omfamnar Ludwig i en kram, en lite väl lång  för min del men efter ungefär 4 sekunder drar dem ifrån. Kollar på varandra nån sekund innan hon går vidare för att hälsa på Axel och Noel.
Vad var det där? Ludwig vet exakt mina känslor för Chanel så fuck han om det är något mellan dem.

" Så vad är det här för ställe?" Frågar hon och kollar runt på alla oss med ett intressant ansiktsuttryck. Vi kollar förvirrat på varandra och kollar en blick på henne som alla vet vad den tyder ' vet hon ingenting?' Blick.
" Ehh asså jag vet inte om du inte vet men vi är ju ett band liksom"

                         Chanels perspektiv

Okej låtsas som du inte vet någonting, rädda Corre i denna sits. Hon sa strikt till mig innan jag drog hit att absolut inte får säga till killarna att det var hon som berättade om deras grupp. Hon sa att det var för att " jag ska ju börja i samma klass som dem och då vill inte jag att dem ska veta att jag gillar dem, och då blir det skit stelt. Speciellt med Ludwig!!" Var det hon sa så fuck it var snäll nu och lek lite dum.

" Ehh nejj det visste jag inte, vad heter ni?" Frågar jag, i hopp om att rädda situationen. Bara inte Dante ser igenom mig då han oftast säger 'dina lögner suger'

"Hov1" svarar Dante och flinar åt mig, okej han ser igenom mig.

" Ahh, är det därför ni har skit mycket följare på insta?" Frågar jag och låtsas veta ingenting. Världens sämsta lögnare.

" Så du menar att du varit inne på våra profiler utan att börja följa oss?" Frågar Noel och alla stämmer in ett skratt, vafan.

" Nej bara Dantes" svarar jag och sneglar lite mot han. Han har slagit sig ner i soffan som är framför fåtöljerna som dem andra killarna befinner sig i.
Jag står ganska nära soffan när jag snackar med dem andra men plötsligt tar en hand tag i min arm och drar ner mig så jag ramlar ner i soffan. Dante lägger sin arm runt om mina axlar och jag sjunger ner lite i soffan så jag lutar mitt huvud mot hans bröst.

" Så vad gör ni då?" Frågar jag och andas ut ett stort andetag.
" Försöker hitta ett bra beat på vår nya låt" känner jag Dantes stämma säga genom bröstet.
" Hur många låtar har ni?" Frågar jag och kollar på killarna som sitter framför mig.
" 3, Hur kan du säga saker,ska vi och gudarna på Västerbron " svarar Axel och ler stolt mot mig. Jag nickar glatt och stämmer in ett " Ahhh, får man höra?" Då jag faktiskt aldrig klickat in deras namn på Spotify och lyssnat på den.
" Sätt på hur kan du säga saker" säger Dante och nickar mot Axel som säger att han sätter på den och inom kort sätts en låt på.

________________________________
Ehhhh fyfan va tråkigt kapiteeeeel, hahaha men var någon dag sen jag uppdaterade så fick typ dåligt samvete haha:)

Ig: __Hovahtakeovah

Rösta gärna<3

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now