T J U G O

2.2K 35 54
                                    


                       Dantes perspektiv

Jag sa det, jag sa att jag gillar henne. Men nu kommer det, att hon " inte vet vad hon ska säga" för att hon inte har samma känslor.
Hennes blick säger mig ingenting, armarna som stelnat i luften börjar slappna av en aning och likaså hennes andetag som stannade när jag yttrade orden.
Men hon säger ingenting, endast stamningar som aldrig kommer ut som ord.
Jag sitter länge och funderar på vad hon kommer säga, men hon verkar inte vilja göra det.

" Ah fuck it då vet jag hur du känner" säger jag och reser mig snabbt upp ur soffan, hoppar över soffräcket så att jag direkt kommer till hallen.
Direkt när jag trycker ner dörrhandtaget känner jag en kall hand som snurrar mig tillbaka

" Jag gillar dig också" säger hon, och en sekund senare är våra läppar kraschade samman.
När hon drar ifrån kollar vi in i varandras ögon, länge. Innan våra läppar möter varandras igen hungrigt, utan att avbryta strulet klär jag snabbt av mig jacka och skor. Bär upp henne så att mina händer är placerade vid hennes svank och benen slingrade runt min midja, in mot sovrummet.


Chanels perspektiv

Ansiktet som jag mysigt borrat ner mot Dantes hals gör så att lukten av hans perfekta parfym aldrig försvinner. Varje andetag andas jag djupt in för att känna den goda lukten, som bara Dante har.
Ca tre timmar senare efter att vi faktiskt öppnade upp våra känslor för varandra somnade vi i sängen efter vårat make up sex.
Mitt ben som ligger över hans mage och hans hand som ligger på mitt lår ser bara väldigt bra ut.

" Du?" Säger jag efter en lång tystnad. Dante som tidigare verkade somna vrider lite på sig och sträcker på sig.
" Jag?"

" Vad" säger jag och tar ett andetag " jag vet inte om jag frågat det här innan men, vad var anledningen till att du ändrade din syn på mig så snabbt?" Fortsätter jag och placerar huvudet på hans bröstkorg som åker i ett perfekt tempo upp och ner.
Dante tar ett djupt andetag och blåser ut lite luft genom munnen.
" Jag tyckte ända sen första dagen jag såg dig att du var skit snygg, men sen av någon anledning var jag en fitta mot dig. Men jag antar att jag började få ett bättre beteende när du kom in i mitt liv." Svarar Dante, nästan så att det låter som om han skäms.

" Ah okej. Du har ett underbart beteende nu iallafall" svarar jag och placerar mina haka på hans bröst så jag kan möta hans ögon. Jag småler lite innan jag lämnar en lätt fjäderkyss på hans perfekta läppar.

Nästa dag

Den här helgen gick snabbt, alldeles för snabbt. För rätt var det är så är det skola igen, suck.
Dagen gick långsamt, men bra var den. Jag har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet som jag fick idag, antagligen för att folk vet om att jag och Dante gillar varandra. För idag var det även synligt då jag låg i hans knä på lunchrasten. Låter som om jag går i 2:an och blir fascinerad över att röra en kille men med tanke på mina första skoldagar så är det en förr ändring i det hela.
När jag sitter på tåget påväg hem kommer jag på en tanke som får mig att vilja hoppa upp ur mitt säte.
Mamma och pappa kommer hem idag på besök!!!
Som jag saknar dem, och det är inte lättare när man får sms varje dag hur mycket dem älskar och saknar mig. Samtidigt slår en annan tanke mig, ska jag bjuda in Dante kanske? Vi har ju ändå något men vi är ju inte tillsammans än. Eller? jag vet inte, vi har liksom aldrig tagit upp det efter att vi erkände känslorna för varandra.

                                                                           Jag: 15:32
                                         Mina föräldrar kommer hem på besök ikväll, lust att komma över på middag?💞

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now