S E X

2.6K 27 12
                                    


                       Ludwigs perspektiv

Vadå min pojkväns förra? Har hon kille eller saknar hon sitt ex så pass att hon bär hans kläder? Samma träffande att han har samma tröja som Dante i sånna fall.

-" Har du kille?" Frågar Axel henne intresserat, läraren tystar oss för någon sekund men sekunden efter reser sig några i klassen upp för att antagligen gå ut och jobba, likaså gör vi.

-" Jaha nej nej, jag gjorde slut med han för över en vecka sen" svarar Chanel medan vi ställer oss upp och går mot sofforna vi alltid brukar sitta i.

-" Så vadå, saknar du han så pass att du bär hans tröja?" Flinar Noel till, haha skämmigt om det är så.

-" Men gud nej, aldrig inte efter vad han gjort mot mig" svarar hon med en äcklad min?

-" Så varför bär du hans klä-" hinner Noel säga innan jag avbryter honom.

-" Vänta, vad har han gjort mot dig?" Säger jag och ser snabbt att vi är framme vid sofforna, och längre in sitter ingen mindre än Dante. Så det är dit vi styr våra steg.

-" Han låg med 2 tjejer på 2 dagar, han behandlande mig även som hans hora typ. Ville ligga varje dag, och det är klart. Jag ska inte klaga på att ligga varje dag " säger hon samtidigt som hon slår sig ner i sofforna några meter ifrån Dante, jag ser även hur han spricker upp i ett hånflin när hon säger "jag ska inte klaga på att ligga varje dag"

" Men han var ingen höjdare i sängen, det var bara han som kom" ännu ett hånflin av Dante. " Han slog mig nästan varje dag pga att han var full, men det är ingen ursäkt till att slå och kalla sin tjej för äckliga grejer" fortsätter hon med och vi alla killarna förutom Dante kollar storögt på henne. Hur kan man ens behandla en tjej så? Blir äcklad av att bara tänka på honom..

-" Vilken idiot" muttrar Noel

-" Vart är han nu?" Frågar Axel.

-" Han är kvar i USA" svarar Chanel och vi alla förutom ofc Dante kollar undrandes på henne, varför är han i USA?

-" Va?"

-" Ja hon bodde ju dä.." hinner Dante säga innan han avbryter sig själv, vad sa du precis? Jag slänger även en blick på Chanel som kniper hårt ihop ögonen, båda två reagerar starkt på det Dante precis råkade säga. Antar jag.

-" Asså har ni något att berätta eller?" Frågar Axel och stödjer hakan mot handen. Både Dante och Chanel kollar oroligt på varandra och innan jag ens vet det viskar Dante lågt " fuck off " slår med händerna i bordet och lämnar.

-" Okej vad, vad hände där?" Frågar Noel och brister ut i ett sådant Noel skratt, som vi alla älskar. Men Noel, no time for jokes. Vi kollar seriöst på Chanel som kollar med en tom blick ut över ingenstans, och efter en tystnad på ca 5 sekunder reser hon sig upp och går iväg.

Dantes perspektiv

Äntligen fucking fredag, och gissa vad det betyder. Supaaaa. Den här veckan av någon anledning har gått i slowmotion, men nu är dagen här, äntligen.
Jag och killarna har bestämt oss för utgång hos Valter, något vi alla behöver. Hans fester är alltid dem maxade, alltid feta brudar så man kommer aldrig hem utan ett hemsläp. Men av någon anledning kan jag aldrig släppa tjejen med det blonda långa håret, dem gröna ögonen och dem perfekta läpparna. Chanel. Jag har aldrig varit kär någon gång, så jag vet inte hur det ska kännas. Men jag kan ju inte gilla henne? Jag är inte en sån person, nej nej nej.
Jag vaknar över mina tankar av en biltuta som hörs utifrån, så snabbt drar jag på mig mina skor och jacka för att bege mig ut mot bilen där Axel, Noel, Ludwig och greven befinner sig.

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now